-   Бера ядове  Не знам за тука ли ми е въпроса,но дойдох-така,че помагайте.Когато пиша /най-вече в нета/ и кликам в/у "Л" и "Х" ми изчезва маркера и се активират разни други опции /като "маркирай"/.Шрифта на тия две букви е по-блед сравнение с останалите.Има моменти когато го няма този проблем,но това е рядкост.Ползвам БДС от Windows XP и нямам Flex Type.Представяте ли си какви ядове е ако имате голям текст-УЖАС! 

-   Бера ядове  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не знам за тука ли ми е въпроса,но дойдох-така,че помагайте.Когато пиша /най-вече в нета/ и кликам в/у "Л" и "Х" ми изчезва маркера и се активират разни други опции /като "маркирай"/.Шрифта на тия две букви е по-блед сравнение с останалите.Има моменти когато го няма този проблем,но това е рядкост.Ползвам БДС от Windows XP и нямам Flex Type.Представяте ли си какви ядове е ако имате голям текст-УЖАС!

<div align="right">Originally posted by Vankata12*-*05/01/2004*:* 13:10:40</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Нещо не си направил като хората регионалните настройки и клавиатурната подредба. Прегледай мненията за кирилизиране на уиндоуса от по старите теми. Там пише всичко по въпроса. Погледни и кирилизиращите решения на Г. Атанасов, те са особенно сполучливи при ХР.

-   Бера ядове  общо взето "Л Х" ...

а, сега кажи как и къде "кликаш" ?

-   Бера ядове  Нoви обяснения:Значи при писане/независимо къде-офис или нет/на кирилица или латиница и при ползване на клавиша "Х"/кирилица/ и "N"/латиница/ изчезва маркера и при опит да го поставя се селектира всичко през което мине мишката.Проверих Regional Settings,но нищо обезпокояващо не открих.Norton 2004 не ми показва наличие на вирус/това гаранция ли е,че няма/.Възможно ли е някоя програма да ми прай тия дяволии,как да я открия/не всички ми се трият/...аве говорете/пишете/всичко де мислите кът идея....P.S. И при "Л"-бутона има конфликти,но там е по-рядко.Не обещавам да почерпя/то кой ли черпи в тоя форум-само дрън-дрън/,но мой да пусна пост с галещи очните дъна слова за автора на решението! 

-   Бера ядове  виж в опциите за инвалиди да няма нещо (accessibility options) направо ги изключи ако са пуснати. При мен се получаваха подобни странности. Незнам някой въобще ползва ли ги тези опции 

-   Бера ядове  Да нямаш инсалирана някоя програма от тип  keyboard manager, която привързва изпълнението на някоя функция(макрос,скрипт,бат файл) към тези клавиши[?] 

-   Бера ядове  Оправих си проблема-да ви кажа ли от де беше?Ай ша ви кажа-клавиатурата и мишката са ми безжични и когата приемащото у/во (не знам как се казва) е близо до клавиатурата се получават тия аномалии.При отдалечаване всичко е у ред-аве сигур в интсрукцията има някакво минимално разстояние,но аз го незнаех.Изобщо вече очаквам кви ли не изненади ок РС-то-някой ден мой съ сърди,че съм с невчесън алаброс....тва последното бе шегичка от сорта на Къци