някои имали такъв код.
знам как се работи с програмата,но можели някой да ми каже принципа й (в регистера ли прави нещо).От къде мога да променя ръчно access-а.[][?]
някои имали такъв код.
знам как се работи с програмата,но можели някой да ми каже принципа й (в регистера ли прави нещо).От къде мога да променя ръчно access-а.[][?]
код за програмата има в astalavista.box.sk.
Програмчето бачка като си записва разни ключове в регистъра.Ползвал съм я много време. Много е яка, и тази новата версия е много стабилна.Обаче трябва да внимажаш със permissions защото да не стане така че да не можеш нищо да правиш на компа си. Ако искаш ще ти дам един конфигурационен фаил да видиш за какво става дума.Ръчно аксеса се променя от менюто или от бързите бутони.
дай квото имаш.Питах те кои точно ключове в регистера променя за да мога без нея да променям аксеса.
[8)] не съм ти разбрал въпроса.
В регистъра записва само ключове които касаят това програмата да върви на бекграунд и с по-висок приоритет.А инъче настройките за аксеса са записани в конфигурационния фаил. Не съм гледал какво точно пише в регистъра ама си пусни един regsnap (това е програма) и ще видиш. При мен няма инсталиран Folderguard, не го ползвам вече и не мога да ти кажа.
търси "winability" в regedit-a, мисля че това беше