здравейте интересува ме за и против двете програми,
kaspersky anti hacker i zone alarm pro
ако някой ги е пробвал да сподели мнение
благодаря на всички отзовали се предварително!
С вин 98 se съм
здравейте интересува ме за и против двете програми,
kaspersky anti hacker i zone alarm pro
ако някой ги е пробвал да сподели мнение
благодаря на всички отзовали се предварително!
С вин 98 se съм
използвал съм само ZoneAlarm и още не съм се замислял да я сменям, защото съм доволен :-) от лесната употреба и това, че по default си работи идеално без да са нужни настройки на разни протоколи и портове, които не ми говорят нищо
ma3x защо мислиш така при него липсват някои функции
от za-to поне така ми изглежда
какво да кажа така е липсват някои функции ! но според мен 'Kaspersky' е по добралично мнение !
![]()
знам ли може и да си прав ползвам касперски антивирус и съм доволен само дето стената им не се занимава с кукита
и попъп джамци и разни анимации
пробвай я няма да сбъркаша за кукита
и попъп джамци има много други леки програмки![]()
ами сега съм с нея щото зоне аларма ми направи шантав номер в прозореца на логовете не показваше нищо а дефакто си работеше
ами сега съм с нея щото зоне аларма ми направи шантав номер в прозореца на логовете не показваше нищо а дефакто си работеше
казвам ти ' Kaspersky' е класи над ZoneAlarm , ще се убедиш сам. наистина друг е въпроса човек какви предпочитания има .![]()
Ясно мерси на всички за инфото ще го оставя да се докаже сам![]()
<font color="blue">[offtopic]
Абе момчета, вие съвсем на чат го обърнахте! Разменете си ICQ-номерата или използвайте irc-канала (#setcom-bg в Uni-BG IRC мрежата); или пък има и LiveChat опция. Егати flooda! Прочетете правилата [!]
[/offtopic]</font id="blue">
ОК де смятам темата за изчерпана така че някой може да я изтрие при желание