-
Soft за дигитален апарат
има ли софтуер за дигитален апарат, дето да го използвам като уеб-камера и да си записвам клипчета директно в ПС-то... става въпрос за достъп чрез USB. щеше да стане ако имах тунер или кепчер, ама...
знам какво ще ми кажете. не, софтуера от апарата ми не става, няма я тази функция.
-
Soft за дигитален апарат
a slu4aino da kaje6 kakuv ti e vze pak aparata, 6toto mnogo zavisi dali hardware poddurja tezi opcii
-
Soft за дигитален апарат
по едно време търсих неща по темата и това до което стигнах е MemoryStick с кабел и директна връзка към РС-то.....и така апаратът ти разполага с целия обем на твоя диск......дано да намеря линка къде беше :)
-
Soft за дигитален апарат
aparata mi e SONY DSC-Нещо СИ...
мога да го вържа с видео-касетофона си, и да записвам на касета, ама не ми върши работа...
-
Soft за дигитален апарат
Всички добри фотоапарати нестават за web камера. Само най евтините боклуци са направени затова.
-
Soft за дигитален апарат
Приказваш такива глупости че чак ми идва да те фрасна !.Искаш да кажеш че сони нямат нисак клас фотоапарат или че всичките им са съваршени и не могат да се мерят с другите фирми ? Всяка фирма се старае да набута колкото се може повече екстри в апарата за да може да се ползва от по-голяма алдитория.Така че не ми разправяй тия глупости.Аз имам също апарат достатачно скъп и който прави добри снимки и си работи перфектно като уеб камера.Смешен !
-
Soft за дигитален апарат
Само ако фотоапарата го поддържа или имаш кепчър карта. При мен става само по втория начин (Canon Ixus v2).
Най-просто казано няма начин да го накараш ако не иска: трябва камерата да е в подходящ режим и трябва да може да компресира данните достатъчно бързо, че да преминат през бая тясното USB. Няма да стане снимка по снимка, защото обработката (че и трансфера) отнема прекалено много време.
-
Soft за дигитален апарат
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> Само най евтините боклуци са направени затова.
<div align="right">Originally posted by Julian*-*10/03/2004*:* 16:40:43</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">off
Juliane недей така бе 4ак пък боклуци ! и снимките биват и за уеб става и диктофон4е е добро 2 4аса звук записва ....... и естествено щом е няколко пъти по евтино ще е и класи по долу ама за боклук ... не мога да се съглася !