Резултати от 1 до 3 от общо 3

WMServerTools и ActiveX проблем

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2002

Имам следният проблем: пускам да инсталирам WMServerTools (http://www.wmcreation.it/Index.php?action=wmservertools). Инсталацията преминава успешно и като натисна Finish тръгва да стартира програмата, но вместо да тръгне нормално ми излиза следното съобщение: "Run-time error '429': ActiveX component Can't Create Object". Това нещо го правя на качен преди няколко дена Windows 2000 Professional с вграден ServicePack4. Този пакет съм го пускал на същия компютър със същия Windows и си работеше без каквито и да било проблеми, но ми се наложи да форматирам и сега не тръгва...

2.  

3. Тук е от
    Apr 2004

Привет.

Инсталираи Интернет Експлорер 6 и проблема е оправен. (Сървис Пак 1 е по добре)

4. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Или не е регистриран ActiveX контрола или ти липсва нещо . Пак прочети изискаванията за тая програма , или провери сайта на М$ за тоя вид грешка .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. ActiveX в браузъри за Android
    От SET_time във форум Android
    Отговори: 3
    Последно: 31-03-16, 10:31
  2. Отговори: 3
    Последно: 21-11-06, 10:18
  3. Сортиране в ActiveX контрола DataGrid
    От midjis във форум Програмиране
    Отговори: 1
    Последно: 15-11-06, 10:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе