Проблема е там че теглих от и-нет една игра а тя е с разширение .бин това няма занчение интересува ме след това как мога да оправя един файл с разширение .каб имам програмата Advanced CAB repair но тя непомага.[!]
Проблема е там че теглих от и-нет една игра а тя е с разширение .бин това няма занчение интересува ме след това как мога да оправя един файл с разширение .каб имам програмата Advanced CAB repair но тя непомага.[!]
Оправя ги и WinRAR и IzArc.
Това ли е играта -> Empires - Down to Modern World?
Не играта е Hidden & Dangerous 2 драпнах я от www.data.bg проблема е там че winrar поправя само рар файлове а winzip само зип файлове. Дарпал сам играта с Geтright такаче няма как да се е преебала по време на download-a
Опитай да я дръпнеш от другаде (арената например). А и при архивите и един бит е от значение (особенно при майкрософския САВ, който май си няма и допълнителна информация в него за корекция на грешките). Не пречи и при качването да се е скапала.
P.S. Скапвал ми се е файл при сваляне с Даунлоад мениджър. Това не е застраховка.
С дап е доста по-вероятно да се скапе файл при свалене отколкото гетрайт) от личен опит го знам. Каква е тая арена обяни ми я малко по добре какво означава и знаеш ли дали има начин да разбера на някои юзер в дата-та е-майла
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">С дап е доста по-вероятно да се скапе файл при свалене отколкото гетрайт) от личен опит го знам. Каква е тая арена обяни ми я малко по добре какво означава и знаеш ли дали има начин да разбера на някои юзер в дата-та е-майла
<div align="right">Originally posted by MiRMiDoN*-*15/03/2004*:* 20:18:43</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
https://forum.setcombg.com/*************************
Ако в профила на потребителя не е дадено - няма (за да го видиш - трябва да се регистрираш). Можеш да му пратиш Лично съобщение (Private Message) обаче.
Ако си от Пловдив, аз я имам играта с все патчовете. Можеш да се обадиш да ти я драсна. Три диска мисля беше и един за патчовете приготви.
Не сам от Пловдив братле аз сам от един супер забутан град ако ти кажа името му 100% няма да загрееш каде се намира а сигорно не си го и чувал никога.))) ок града е Берковитза намира се до Монтана на 24км.
)