zna4i dosega si instalirah officce XPbg, na win98se, predi da go instaliram pirvo instalirah IE 6.0 i gotovo, no sega ne iska, dava mi 4e ne moje da nameri edin fail t.e namira go no ne e ot novata versiq
zna4i dosega si instalirah officce XPbg, na win98se, predi da go instaliram pirvo instalirah IE 6.0 i gotovo, no sega ne iska, dava mi 4e ne moje da nameri edin fail t.e namira go no ne e ot novata versiq
Я дай пак, че нищо не разбрах....по възможност на кирилица и по-ясно
отиди на www.microsoft.com и си изтегли версията, която ти трябва
най-вероятно става дума за Installer
напиши поне името на файла тук
Smarty, ти за какво го пращаш на www.microsoft.com - за да си изтегли оттам Office XP ли ? [:D]
Верно, приятелю, уточни се по време на коя инсталация ти дава липсващ файл (на Office XP или на IE 6) - така както си го написал звучи много неразбрано.
ами щото най-вероятно му трябва един от тези:
InstMsi.exe
msiexec.exe
50comupd.exe
та затова го пращам на ms.com
Ок. ще го обясня по друг начин. Инсталирам си Win98se.след това инсталирам Internet Explorer 6.пускам Setup na OFFICCE XP българската версия,но ми дава грешка(MS OFIICCE XP изисква актуализирани системни файлове,които не са намерени на вашия компютър.Трявба да инсталирате Актуализиране на състемните файлове преди инсталацията на OFFICE C:\windows\msagent\agentsvr.exe, липсва когато изискваме версия 2.0.0.2202)
ето ти подробно обяснение на проблема :
http://support.microsoft.com/default...b;en-us;286398
дерзай младежо !!!