-
Проблем с ТВ изхода
Имах VGA Raden7000 и нямах никакви проблеми с ТВ изхода,но по други причини я смених с FX5700.Сега за да превключа картината към ТВ ми изчезва от монитора.Помогнете какво да направя,че да я имам и на двете места.В Device Manager на хардуер Monitor имам само монитора на РС-то,а на Display adapters ми дава NVIDIA GeForce FX 5700.От Desktop като извадя Display Proparties виждам па един монитор/при VGA Radeоn 7000 бяха два броя/!?Сигур ша няква тъпня,но срам не срам-питам[:I]
P.S.Да добавя:Бая мангизи дадох за тая FX и сега съ "кефя" на проблемите и.
-
Проблем с ТВ изхода
За Nvidia карти с ТВ-АУТ се използва една програмка с която настройките на ТВ-аута се правят много лесно. Казва се TV-tool. Потърси в новените на Setcom.bg и ще я намериш!!
Късмет!!
-
Проблем с ТВ изхода
Аз имам друг проблем. видеото е АТИ и е на лаптоп, като закача кабела към ТВ-то и не ми светва, че се е свързало, "not connected" пише. Лаптопа е Compaq presario 2500 видеото е R320M или нещо такова.
Пробавах на друг лаптоп НР пак с АТИ и се свърза без проблеми. Не е от кабела. На същия телевизор го пробвах.
Някакви идей?
-
Проблем с ТВ изхода
ivo80 смъкнах програмата де ми каза,но не ми решава проблема.На ТV не мога да искарам едновременно с монитора картина,а и тая де я вадя е с лошо качество и е черно бяла!?
-
Проблем с ТВ изхода
<font color="red">@ivo80</font id="red">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз имам друг проблем. видеото е АТИ и е на лаптоп, като закача кабела към ТВ-то и не ми светва, че се е свързало, "not connected" пише. Лаптопа е Compaq presario 2500 видеото е R320M или нещо такова.
Пробавах на друг лаптоп НР пак с АТИ и се свърза без проблеми. Не е от кабела. На същия телевизор го пробвах.
Някакви идей?
<div align="right">Originally posted by ivo80*-*30/04/2004*:* 12:26:28</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Има значение в каква последователност правиш нещата. Първо включваш ТВто и после пускаш компютъра.
Ако си го правил така и пак не става, значи датчика за детект на ТВ е некачествен(нечувствителен), решавал съм подобен проблем като на изхода на ТВаута (паралелно) слагам резистор с опитно подбрана стойност (по спомен към 150 ома)
-
Проблем с ТВ изхода
според мен няма да стане.
или работи и на двата, или само на единия
[:P]или изобщо не работи[:P]
-
Проблем с ТВ изхода
С програмата TVTool когато отида на "изход" ми излиза предупреждение,че "Болшенство от функциите не са достъпни за ТВ-чипа MV."Съветват ме да използвам ставдартни настройки на ТВ-чипа MV!
Да добавя-дори когато изкарам картина на ТВ-то,то тя е черно-бяла .Как може на мен да се случват се такива глупости-толкова пари и....мамка му!
Извинявайте за "мамка му",ама кося се яко![V]
-
Проблем с ТВ изхода
С какви драйвери си и имаш ли изнсталирано DVD Idle? Не знам защо, ама с тази програмка ми изчезна TV-Out-а и на мен, както и с някои версии на оригиналния NVidia драйвер.
-
Проблем с ТВ изхода
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ivo80 смъкнах програмата де ми каза,но не ми решава проблема.На ТV не мога да искарам едновременно с монитора картина,а и тая де я вадя е с лошо качество и е черно бяла!?
<div align="right">Originally posted by Vankata12*-*30/04/2004*:* 22:57:53</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Виж каква система ти е зададена по подразбиране и ако трябва, я промени. PAL/B или PAL/D обикновено върши работа.
-
Проблем с ТВ изхода
Драйварите са версия 2.1.5.0.Смъкнах ги от сайта на Gigabyte.
Slero къде да я видя тая система?
-
Проблем с ТВ изхода
Slero, имам инсталирана програма TVTool и гледайки в нея "формат" не са ми захранени "PAL", "NTSC" и "PAL60"?!На опцията "Изход" ми излиза съобщение:Болшенството от функциите са недостъпни за ТВ-чипа MV.Ако обичате използвайте стандартни настройки на ТВ-чипа MV!
Помогнете братлета,че жената ша мъ убии-тя със старата VGA си гледаше много хубаво филмите на TV-то,а ся....ужас!