-
MP3 Player
Не знам доколко тук е мястото на тази тема, ама не открих друго подходящо....
Въпроса ми е може ли някой да ми препоръча MP3 player само за малките дискове(8cm) и по възможност да каже цена и ако знае в коя фирма се продава. Става въпрос за София. Обиколих няколко магазина, но никъде нямаше нищо.
Предварително благодаря.
-
MP3 Player
Такъв май не съм забелязал на пазара. Ако те интересува нормален CD MP3 Player, ми се мярка един сносен почти нов, на който мисля да му искам 90-100 лв.
-
MP3 Player
Малки CD/MP3 плейъри има в ComelSoft на ул. "Раковски".
Виж тази продуктова категория, обърни внимание на модела MP3/CD Player A-Max NAPA MCD380.
http://www.comelsoft.com/product.php?lang=bul&title=mp3
Иначе офертата на Docker-а е много добра... [:P]
-
MP3 Player
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">.....
Иначе офертата на Docker-а е много добра... [:P]
<div align="right">Originally posted by Dark Skywalker - 13/05/2004 : 22:33:36</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
С малка корекция офертата е на Gadget :)
-
MP3 Player
Ще трябва да откажа офертата на Gadget, тъй като ме интересуват устройства специално за 8 сантиметрови дискове.
http://www.comelsoft.com/images/mp3/101073.htm
Кажете си мнението за това устройство - освен, че е "леко" грозновато - заслужава ли си и т.н., понеже не съм много наясно по темата. Примерно LCD дисплея като е отделно няма ли опасност по-бързо да се повреди, да е по-неудобно или нещо такова....
-
MP3 Player
Амииии,
Такова нещо съм виждал, даже и слушал :)))
Имам в предвид не това което го има на линка, а едно устройство на Philips. Не се сещам точно за модела, но е малък (за 8 см дискове) и червен. В TECHNOPOLIS го имаше преди време за 349лв. Ако те устройва. Иначе ако не ти се свидят парите си го вземи - няма да съжаляваш. Поддържа CD-R/RW, MP3 и май WMA