-
USB memory stick
имам USB memory stick и под WINXP си качва сам драйверите, ама по някой друг windows, примерно 98 иска драйвер за да тръгне, някои знаели каде мога да намеря такав драйвер. Имам и друг въпрос ако имам USB memory stick за USB2.0 дали ако го пусна на компютър с USB1.1 ще работи нормално??
-
USB memory stick
Потърси ли в сайта на производителя? Обикновенно ако не е съвсем "куче марка" ще намериш.
-
USB memory stick
то си е чиисто куче , пише нещо на него "JOGR"
-
USB memory stick
Е, не е съвсем "куче марка". Разтърси се с Google - дава над 6000 резултата за JOGR. Няма начин да няма!
-
USB memory stick
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">имам USB memory stick и под WINXP си качва сам драйверите, ама по някой друг windows, примерно 98 иска драйвер за да тръгне, някои знаели каде мога да намеря такав драйвер.
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Повечето драйвери са универсални, стига да не бъркаш принципно нещата. Драйвери има на страницата на производителя. От Win ME нагоре, всички уиндоуси имат вградени драйвери за външни памети.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Имам и друг въпрос ако имам USB memory stick за USB2.0 дали ако го пусна на компютър с USB1.1 ще работи нормално??
<div align="right">Originally posted by asso*-*24/08/2004*:* 17:55:40</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Няма да има проблем. Щом работи на USB1.1 ще работи без проблем и на USB2.0, но със скоростта на USB1.1 .