Не може да бъде ... или може...?!?
  В4ера   си пуснах  една игра коятао игра одавана /макс пейн/ и междувременно  полу4их  съобщение на  кю-то си реших  да  го про4ета  и с Alt+Tab  реших да  сменя прозореца както съм правил досега, но ма6ината  заби.... както никога досега /с уин ХП -про /!

Любимата ми комбинация от  CTRL+ALT+DEL не действаше дори след из4акване от няколко минути ....... Тогава  реших да рестартирам ма6ината от бутона за рестарт! След  рестарта ми поиска системен диск [Wow!][Oops!][Duh!]!!!  Сложих такъв  и  с голяма изнена установих,  4е нямам   хард  диск нямам записва4ка дори нямям  рам ......../ебати ко става си викам аз, компа са порути / ! Отново  рестартирах /няколко пъти/ пак същото ..... и  потънал  в  размисли и страсти  изключих машината и  си налях  4аша водка! След като я изпих  реших отново да опитам  да пусна компа и  да се опитам да разбера какаво - стана и ЧУДООО онуй дравце се пусна без проблем никакъс системен диск не изкаше а направо си зареди  ХП свиеше пееше  /и г/беци хварляше дори /! Пусхан му   сканиране за  вируси а AVG i FPROT  с най нови дефиниции нищо ... ! 

Ай ся  разбира4ите да ми  кажат  може ли   го това или не !
  Всичко може[:D][:D] за справки www.microsoft.com[:D]
  @mxkolev,

Не съм от разбирачите, но вчера имах аналогичен случай. След като проклетия Windows 98SE си показа на няколко пъти рогата, влязох в BIOS и забелязах, че тепературата се е покачила над 60 градуса. Бях го понатоварил доста! Изчаках 30 минути (колкото за една чаша водка с лед и сода) да се охладя и аз и нещата си дойдоха по местата! Може би и при теб така се е получило.

<font color="blue">/offtopic</font id="blue">[:D][8D]

Има и две други възможности:

1. Докато си пиел водката да си споменавал роднините по женска линия на Бил Гейтс и Господ да те е чул;

2. Да си почерпил с водка и компа и той да се е смилил над теб.
  Lupus,  на онова селян4е(С) съм му сложил едно голямо   духало и   не  дига пове4е от   43-45 гардуса   /дори след  игра в жегата/ леко съм  го колкнал и понеже мн  ме е старх постоянно  гледам  Т и напрежените никакви отклконения от нормалните ! А ина4е  относно роднините на Бил, верно споменавах  ги и него  и целия му милет до девето коляно .... :) !
  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">В4ера   си пуснах  една игра коятао игра одавана /макс пейн/ и междувременно  полу4их  съобщение на  кю-то си реших  да  го про4ета  и с Alt+Tab  реших да  сменя прозореца както съм правил досега, но ма6ината  заби.... както никога досега /с уин ХП -про /!

Любимата ми комбинация от  CTRL+ALT+DEL не действаше дори след из4акване от няколко минути ....... Тогава  реших да рестартирам ма6ината от бутона за рестарт! След  рестарта ми поиска системен диск [Wow!][Oops!][Duh!]!!!  Сложих такъв  и  с голяма изнена установих,  4е нямам   хард  диск нямам записва4ка дори нямям  рам ......../ебати ко става си викам аз, компа са порути / ! Отново  рестартирах /няколко пъти/ пак същото ..... и  потънал  в  размисли и страсти  изключих машината и  си налях  4аша водка! След като я изпих  реших отново да опитам  да пусна компа и  да се опитам да разбера какаво - стана и ЧУДООО онуй дравце се пусна без проблем никакъс системен диск не изкаше а направо си зареди  ХП свиеше пееше  /и г/беци хварляше дори /! Пусхан му   сканиране за  вируси а AVG i FPROT  с най нови дефиниции нищо ... ! 

Ай ся  разбира4ите да ми  кажат  може ли   го това или не !

<div align="right">Originally posted by mxkolev - 01/09/2004 :  10:07:59</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Някой сървис е увиснал или се е килнал по една или друга причина, а такива много, знайни и незнайни и това е причинило описаните от теб ефекти. Според мен е прегрял я процесора, я видеокартата и/или някой чипсет и се е получил описания ефект от тебе. Това е!

---

А, да и щях да забравя, той алкохола почти на никого не прощава, та част от наблюдаваните ефекти се дължат и на него.
  да не ти е с SiS чипсет дъното ?
  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">да не ти е с SiS чипсет дъното ?

<div align="right">Originally posted by smarter*-*05/09/2004*:* 19:25:10</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">i815 /nqkakwabukva/