В4ера си пуснах една игра коятао игра одавана /макс пейн/ и междувременно полу4их съобщение на кю-то си реших да го про4ета и с Alt+Tab реших да сменя прозореца както съм правил досега, но ма6ината заби.... както никога досега /с уин ХП -про /!
Любимата ми комбинация от CTRL+ALT+DEL не действаше дори след из4акване от няколко минути ....... Тогава реших да рестартирам ма6ината от бутона за рестарт! След рестарта ми поиска системен диск [Wow!][Oops!][Duh!]!!! Сложих такъв и с голяма изнена установих, 4е нямам хард диск нямам записва4ка дори нямям рам ......../ебати ко става си викам аз, компа са порути / ! Отново рестартирах /няколко пъти/ пак същото ..... и потънал в размисли и страсти изключих машината и си налях 4аша водка! След като я изпих реших отново да опитам да пусна компа и да се опитам да разбера какаво - стана и ЧУДООО онуй дравце се пусна без проблем никакъс системен диск не изкаше а направо си зареди ХП свиеше пееше /и г/беци хварляше дори /! Пусхан му сканиране за вируси а AVG i FPROT с най нови дефиниции нищо ... !
Ай ся разбира4ите да ми кажат може ли го това или не !