Дойде време за купуване на lap-top. Но ми трябва много добра видео карта. Дайте предложения.
Дойде време за купуване на lap-top. Но ми трябва много добра видео карта. Дайте предложения.
Модел: ACER Aspire 1511LMi
Процесор: AMD Athlon 64bit 3000+AMD HyperTransport 1MB L2 cache
Памет: 2x256MB DDRAM
Диск: 60GB
Оптично устройство: 4xDVD-RW Dual drive
Дисплей: 15.0" TFT XGA 1024x768
Видео карта: nVidia GeForce FX Go5700 64MB video memory
Детайли: 3-in-1 card reader, Gigabit Ethernet, wired&wireless 802.11 g, 4xUSB, PCMCIA (Type II or Type III) slot, Parallel port, DC-in jack, IEEE1394 port, Infrared port, S-video TV-out port
Операционна система: Windows XP Home
Тегло: 3.77
Гаранция: 1 year warranty
Примерно само За повече инфо: www.computer.bg
Ако видеокартата ще е мощна и диспея трябва да е 1400x1050 или 1600х1200(този вече е много скъп) иначе со губи смисъла а то ако не е за игри а за работа трябва по висока разделителна способност. Иначе от българсиите хермес може да се направи такава конфигурация но аз лично им няма доверие но пък са по евтини.
Много благодаря за мненията. Имам един въпрос: Преносимите компютри задължително ли вървят с OS ??
Както и gkirev е написал
"Операционна система: Windows XP Home"...
Как стоят нещата ?
Освен това някой има ли представа тази карта nVidia GeForce FX Go5700 64MB на каква "нормална"(в смисъл за десктоп компютър) карта се равнява приблизително ? какъв клас е ?
Обикновенно са с ОС windows XP pro или home. Срещат се и със linux, хюндай май бяха така. Скоро видях че имаше един модел на HP, който се продаваше със или без win като разликата в цената беше минимална.