Търся отзиви за записвачката Sony, 52x32x52x, IDE, CRX230ED10. Ще ви бъда благодарен да ми дадете всякакви съвети за нея или да ми препоръчате някоя друга на подобна цена.
Търся отзиви за записвачката Sony, 52x32x52x, IDE, CRX230ED10. Ще ви бъда благодарен да ми дадете всякакви съвети за нея или да ми препоръчате някоя друга на подобна цена.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Търся отзиви за записвачката Sony, 52x32x52x, IDE, CRX230ED10. Ще ви бъда благодарен да ми дадете всякакви съвети за нея или да ми препоръчате някоя друга на подобна цена.
<div align="right">Originally posted by daley*-*05/10/2004*:* 19:32:56</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Брата на жена ми я смени след 3 месеца работа,беше в гаранция.Пак е същия модел /от юли досега работи/.
Всичко вече е китайско.
Не си купувай СОНИ. Адски дефектирват и са слаби като изпълнение. Вземи си LG, Lite-on ili ASUS от по-евтините записвачки
М'дааа. Защо хората си мислят, че като СОНИ са (уж) дъ бест във техниката иначе, са добри и при компютрните технологии. При тях СОНИ направо си вонят.
Те даже и TEAC вече ги развалиха. Някой ги бил купил и сега са леко прецакани. Гласувам за Lite-On. Имал съм LG и наскоро също съм виждал как работи. Абе като че ли не чете толкова колкото ми се ще.
Всичко вече си е до бройка и късмет. В момента ползвам такава SONY - никакви забележки. А междудругото SONY и LITE-ON, използват една и съща оптика.