-
издирвам кондензатор
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">както съм написал - стойностата е 1200 микрофарада.... не е 120...
най голямемия капацитет досега ми е 670 мирко, ако не се лъжа... по поръчка могат да ми доставят до 1000 микро, но не ме устройва..
<div align="right">Originally posted by gugimoto*-*18/11/2004*:* 09:18:43</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Приятел, досега не съм виждал захранване за РС което да има кондензатор на входа на променливото 1200 микрофарада, а съм отварял и ремонтирал десетки и стотици може би, твоето е нещо уникално!
<div align="right">Originally posted by pamporov*-*18/11/2004*:* 10:31:05</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Извинявам се за поста но сигурно има в предвид след греца на входа.
-
издирвам кондензатор
Свържи два по 670 в паралел и си решаваш проблема. И напиши марката и модела на това уникално захранване, защото тази стойност за входен капацитет и на мен не ми звучи много нормално.
-
издирвам кондензатор
Antec True550 ESP12V ... това е което успях да изгоря... [:D]
Луп... все още не искам да се отказвам от възможността да си намеря този кондензатор. ако не успея до месец... ще бъдат два по два и изведени от кутията, ама... друго си е чистото месо :)
-
издирвам кондензатор
аз имам два 470 мФ , 200 волта
от 250 Ватово Сертифицирано захранване
ако ти вършат работа- твои са
-
издирвам кондензатор
наско... благодария ти... ще ти кажа утре, но аз си имам няколко на по 670... [:D]
-
издирвам кондензатор
-
издирвам кондензатор
все още издирвам, но нямам вече сили....
-
издирвам кондензатор
Ако все още търсиш мога да проверя. Има един магазин тук с всякакви кондензатори.
-
издирвам кондензатор
ако не те затруднява... ще съм много благодарен
-
издирвам кондензатор
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ако не те затруднява... ще съм много благодарен
<div align="right">Originally posted by gugimoto*-*09/12/2004*:* 18:19:15</div id="right">
Абе Братан не ти ли достави вече? Че то май мина вече месец откак търсиш.Слагай батерия от кондензатори и си почивай вече от търсенето
-
издирвам кондензатор
отказа ми за две бройки.... иска поне 50 да взема... а цената ми се ка4ва много така
-
издирвам кондензатор
последно издирване и се отказвам.... нова година - ново захранване - нов урок
-
издирвам кондензатор
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">последно издирване и се отказвам.... нова година - ново захранване - нов урок
<div align="right">Originally posted by gugimoto*-*15/12/2004*:* 09:22:18</div id="right">
Ами да правилно - 50 бр.кондензатора + доставка и месец чакане ,май едно ново захранване ще ти излезе по-евтино.Но си вземи по- мощно - 400В/А.Не се знае какво ще си сложиш още на компютъра в бъдеще.
-
издирвам кондензатор
това, което изгорих си беше 550 вата и марково.... а ново цената му е доста солена.... но ако ще е ново, ше е същото
-
издирвам кондензатор
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">последно издирване и се отказвам.... нова година - ново захранване - нов урок
<div align="right">Originally posted by gugimoto*-*15/12/2004*:* 09:22:18</div id="right">
Ами да правилно - 50 бр.кондензатора + доставка и месец чакане ,май едно ново захранване ще ти излезе по-евтино.Но си вземи по- мощно - 400В/А.Не се знае какво ще си сложиш още на компютъра в бъдеще.
<div align="right">Originally posted by kris11*-*15/12/2004*:* 12:58:20</div id="right">
Поне резервни части освен кондензатора ще имаш.Ама защо не си направиш една външна батерия от кондензатори.Малко грозно обаче не я виждаш.