здравеите преди 2-3 седмици си взех този принтер ( canon iP1000), които уж беше много хубав а вече няма и месец след като го купих ми праи разни мизерии и ме ядосва малко . Преди да го взема бях прочел много хубави неща за него в интернет, както и във форума.
Та.. предполагам че тука има хора, които работят в Кантек и можеби моя проблем им е познат, ще съм ви много благодарен, ако ми кажете какво ми има на принтерчето и да го нося ли на сервиз ВЕЧЕ [V].
Та значи проблема е следниа когато го пускам нали обикновенно си джагърка 6-7сек. докато си прави разни негови си магии, щом го пусна дава някав супер силен звук (тои нормално дава силни звуци, ама тоя е по-силен от нормалното) , та това го прави точно за 1сек. , и ми го прави от днеска... в последните 3-4 дена също е ставало така 1-2 пъти и се бях стреснал малко ама сега направо съм уплашен [^] ), тоя звук го издава и кога се изклиучва принтера или когато минава в станд баи, разбирате ме нали.. . Вдигнах му капака и маи видях защо прави така, когато се пусне и главата с мастилниците пробва да мрадне в дясно, само че няма вече накаде да марда и нещо ватре преварта затова издава тоя силен звук.. незнам колко съм прав. Пращам и линк с едно видео, дано ви стане по-ясно... ако някои може да помогне с нещо.. ако не трябва да звъня в METRO да ги питам къде да им отнеса принтера
http://free.data.bg/dyp/MOV01313.MPG
BTW принтирал съм не повече от 50-60 страници