-   въпрос за захранване..?  Привет,

значи останах без кутия и се принудих да направя следното:

- в кутия Gateway 2000/P5-133 със захранване Powertech 200W набутах следните неща:

- CPU Athlon 2200+

- Cooler Glacial Tech 3000+

- MB GA 7N-400L - "L" значи LAN - с другите 2 стават общо 3, но е disable в BIOS

- RAM 512MB DDR 400 Elixir - работи на 266 - синхронно с CPU

- HDD Maxtor 80GB/7200/8MB

- VGA GF4 MX 440/64MB/128-bit DDR/Tv

- CD-RW Teac CD-W552E

- LAN 1 - Compaq NC3121 Fast Ethernet NIC

- LAN 2 - Intel(R) PRO/100+ PCI Adapter

- FDD 1.44MB Floppy - не му знам марката

освен това захранването има и 2-ри вентилатор отдолу освен стандартния отзад.

та въпроса ми е :

- Ще издържи ли това захранване, или ще "думне" всеки момент?

- Ако думне - какво ще повлече след себе си ?

[?]

-   въпрос за захранване..?  Едва ли ще гръмне но дали няма да ти създава проблеми ? остави го да поработи и виж дали няма да имаш проблеми смисъл ниски волтажи :)  ако гръмне нямя да повлече нищо защото това е захранване не бомба :) просто ще спре и толкова . Пробвай , но наглеждаи волтажите.... ако сметнеш че не е наред просто го смени...  ще ти препоръчам АOpen имат страхотни захранвания 

-   въпрос за захранване..?  spored men nqma da izxdarji za6toto athlon-ite mnogo greqt i ako ventilatora na zahranvaneto spre 6te zagree baq protcesora vapreki 4e ima6 2-ri ventilator.

Rabotq v Games & Net Zala i imame podoben problem- kogato zahranvaneto se skape kompa napravo se izkliu4va sam. No nqma drugi 6teti

-   въпрос за захранване..?  Ако захранването ти е наистина 200 W, и не овърклокваш системата има голяма вероятност всичко да си върви без проблеми. 

-   въпрос за захранване..?  но ако нее - ще одумка 12-те волта , а след тях всичко по ред  с изключение на дъно процесор и рам 

тоест може да замине хард , CD/DVD , VGA  fdd, lan

вероятноста след тях да замине и дъното е 50 /50 %

но ако е марково захранването и е реално 200 вата даже ще можеш да го клокнеш-

Най-лесно става с multyC  уред- пускаш компаи и мериш 12-те волта - до +12,5 е добре , +12,9  е тревожен фактор

( говоря за жълтия кабел на  +12 те волта )

-   въпрос за захранване..?  благодарско на изказалите се !

значи ще я издавам..

за всеки случай [:D]