Резултати от 1 до 3 от общо 3

Съмнения за Bad Sectors

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2004

Съмнения за Bad Sectors

Интересува ме как мога да проверя твърдият ми диск за лоши сектори, защото подозирам, че май има такива. Със специална програма ли става или чрез самият уйндоус. С Win XP SP2 съм. Моля обяснете ми. [:I]

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Съмнения за Bad Sectors

s format c: под DOS []

сега сериозно - ами има една програма - Norton system Works - за Windows - от нея пускаш -Norton disk Doktor

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Съмнения за Bad Sectors

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Интересува ме как мога да проверя твърдият ми диск за лоши сектори, защото подозирам, че май има такива. Със специална програма ли става или чрез самият уйндоус. С Win XP SP2 съм. Моля обяснете ми. [:I]

<div align="right">Originally posted by Novia*-*20/01/2005*:* 18:07:04</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Потърси във форума .

Ru-boy доколкото си спомням беше дал :За ремонт на лоши сектори ти препоръчвам програмата SpinRite v5/6.

Пишеш само SpinRite /auto (или SpinRite /5) и чакаш доста време, но резултата ще е отличен. http://www.spinrite.com/

MHDD 2.9 http://www.3dnews.ru/storage/mhdd программа является универсальной, она работает со всеми накопителем с интерфейсом ATA независимо от производителя и модели.

Надявам се да не се разсърди, че го цитирам

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. General ASH9LSACW ИЗГОРЯЛ ИНВЕНТОР, СЪМНЕНИЯ И ЗА КОМПРЕСОР
    От hools88 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2
    Последно: 03-03-12, 16:25
  2. печка gorenje ec772w - съмнения за плота
    От bonchev във форум Ремонт и сервиз - Бяла техника
    Отговори: 2
    Последно: 14-01-11, 14:51
  3. Съмнения за покупка
    От bojin1 във форум Телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 02-09-10, 18:47
  4. Bad sectors :( help
    От artos във форум Общ - софтуер
    Отговори: 4
    Последно: 09-11-07, 21:08
  5. bad sectors
    От kaliandar във форум Общ - хардуер
    Отговори: 5
    Последно: 27-08-04, 21:33

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе