Резултати от 1 до 11 от общо 11

Iiyama HF703UT Vision Master 407

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2005

Отивам в КомелСофт с настроение на 6 нали всички казват , че много добър бил монитора.

При включването имаше някакви проблеми с незнам кое в началото не искаше да включва зелената светлина , после даде картината на Windows XP как зарежда и застана на бял екран - може да е от видео картата.

Гледам го в ъглите, по-навътре са отколкото средата ??

Има ли диск с него? Не.

Отивам на страницата от КомелСофт с 5к/сек максимум се измъчвам да сваля 900к пакет с драйвъри в които за моя прекрасна изненада няма го този модел.

Питам: щом не давате диск и тук няма драйвъри ? Мълчат.

Картината е премрежена на места от черти които ги имам на моето KFC което е на 6 години.

Не ми даде да избера повече от 85hz може да е от драйверите на монитора , но след като няма от къде да ги взема??? Някой да знае??

За какво да ги дам тия 416лв.На кой да си дам парите без да му ги подаря?

п.с. 416 лв. за 17'' CRT който не е плосък не се дават в никакъв случай.В този монитор ли е бил проблемът или по принципно си е толко скапан модела? Възможно ли е да са сменили кинескопа.Помогнете моля.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

върни им го!...,

вземи си парите и бягай в съседния магазин(на същата улица)...

като се прецакаш пак - обади ми се - да ти взема МАХ за 350 лв СRT 17" Монитор крайна цена с 24-36 месеца гаранция...

ама,(за протокола...) спомняш ли си, че ти предлагах да си вземеш "най-евтиния и с най-голяма гаранция" ???

аз когато говоря - не приказвам [:D][^][:P]

<font color="orange">добавено</font id="orange">

за собствения племеник купих 17" монитор за 220-230 лв - мисля си, че не съм го прецакал..

естествено, понеже ти не си ми никакъв - на теб ще ти излезе 25-30 лв по-скъпо...[:D][^][:P]

4. Тук е от
    Feb 2005

аз не съм го купил бе луд.Мерси за твоят съвет ма искам да чуя някой друг.

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2004

Проблема не е в модела или марката, а в конкретната бройка. В БГ само боклуци внасят. За съжаление. Иначе марката си е една от най- добрите.

6. Тук е от
    Feb 2005

е как да знам какво купувам тогава?

7. Тук е от
    Feb 2005

някви идеи?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2001

Май проблема опира наистина до определената бройка. Пък и като знаеме какви са фирмите ни вносители май по-добре да избираме по- дълго за да не ни се налага да се връщаме[8D]. Когато преди 3-4 години си купувах монитор станах свидетел на странна случка. Един клиент който искаше да си купи 21' Sony и то най-скъпия модел гордо заяви, че ще плати 5% по-висока цена ако успеят да му осигурят няколко бройки от конкретния модел и го оставят да си избере бройката. Видя ми се странно ама май е логично. По тази логика най-добрия вариант е да идеш в някой showroom или на Байт Експо да си харесаш конкретния сандък и да ти го продатат ТОЧНО него[]

10. Тук е от
    Feb 2005

Тия от КомелСофт не showroom имаха ами 5 квадратни метра където бяхме аз , брат ми , монитора , персонала , и други клиенти около 5 на брой които непрекъснато влизаха и излизаха.... А те са единствените които имат iiyama май и вече незнам кво да мисля.

11. Тук е от
    Feb 2005

Ти поне си се минал с 400 лв, аз преди няколко дни си купих 22.0'' iiyama HM204DT Vision Master Pro 514 за около 1200 лв,

и при него наблюдавам доста странни неща, пускам на 1600х1200 85Hz фокуса е добре, пускам 100 Hz, МАЗАЛО.

След 1 час настройки, не успях да оправя геометрията, долния ляв ъгъл има изкривяване, с две думи доста проблеми като за начало.

12. silverfox
    Guest

Ами след като трябва да го избираме "на око" защо купуваме нов - заради гаранцията ли? Ами отивайте да ви я изпълняват. Най-трудно е да накараш някой да ти изпълни гаранция на монитор. Имах веднъж проблем с изгорели пиксели. Оказа се, че според гаранцията трябва да изгорят 5-6 пиксена и то да са групирани в един квадратен сантиметър. По-добре да си вземаме second hand. Аз си взех 21" SONY Multiscan E500 FD Trinitron Flat. Сам си го избрах. Много съм доволен. И цветовете са добре, и сходимоста е наред - за 220лв.

13. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

братле трудно е да се добър съвет за монитор.първо картината трябва да ти харесва това е най важно.над 85hz окото не долавя трептениата така че в това отношение вероятно няма да имаш проблем.марка модел гаранция? -работя в италия тук си купих колнки(филипс) те изгоряха и три месеца чакам филипс да ги смени или ремонтира.Щом тука фирмите мамят за България дано не ви се налага да ползвате гаранция

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Проблем с монитор iiyama
    От Bulsvk във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 04-03-13, 21:52
  2. Слушалки Creative,монитор Iiyama
    От Vanquished във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 21-06-11, 15:28
  3. Имам покани за TNT-Vision.COM
    От niko0810 във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 03-04-09, 23:32
  4. Мнения за монитор 17" iiyama ProLite E435S-B
    От petkov във форум Общ - хардуер
    Отговори: 10
    Последно: 20-06-05, 18:38
  5. Монитори IIYAMA - в България
    От Kayso във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-03-03, 16:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе