-
DVD RW PROBLEM HELP!
Имам нова двд писачка SONy DRU 530A обаче нещо ми прави проблеми.АКо някои може да ми помогне ще съм благодарен>проблема ми е следния че като запиша ново двд и го сложа в устройството ПС то ми забива и се оправя само с рестарт.КАто записвам диска никви грешки нищо но после ваобще не го разчита направо забива.А като сложа същия диск в портативното ми Двд го разчита и си варви>Незнам какво да правя някои мои записи на двд носител ми ги чете а някои не.Ако някои може да помогне може да ми пише тук или на mufc@abv.bg
-
DVD RW PROBLEM HELP!
Попупярен проблем. Тъй като за четене и писане се използват различни "глави" в троя случай лещата на лазера за четене е прецакана условно казано (замърсена, с дефекти, некачествена).
Решение:
1. Използваш качествени носители - Traxdata
кажи после как е с тях
-
DVD RW PROBLEM HELP!
приател хич не се мъчи ами отивай и я връщай на тия мошета дето са ти я
продали.искай да ти я сменят.между другото sony не произвежда оптики за записвачки.те работят с оптики на lite-on.също така моделите на lite-on
са по-добри от тези на сони.изобщо сони много навреди на реномето си със cd/rw и dwd/rw устройствата си .през мен минаха за ремонт около 20
пълен боклук
-
DVD RW PROBLEM HELP!
И аз имам проблем ,за да не отварям нова тема ще пиша тук
Записвачката ми е Philips DVDRW824K/40 .На някой дискове не на всички има нечетими сектори .Тествам ги с DvdInfo и Nero CD-DVD Speed а и като пусна филма(ако е филм ) на това място спира.После пробвам дисковете и на други у-ва резултата е същия следователно проблема е в лошия запис и май писачката е здала багажа.Обаче има дискове които стават без грешка.Пробвал съм много видове носители Тraxdata,ePerformase,Ricoh,TDK,Philips,Sony,Verbatim без значение от марката съотношението записани скапани дискове е едно и също горе долу 50/50.Записъл съм по-малко 100 диска на нея.Няма гаранция подарък ми е от чужбина.Дайте съвет.
-
DVD RW PROBLEM HELP!
dimi пробвай следното преинсталирай уиндоса и нерото,почисти оптиките с диск за почистване без да инсталираш други програми,ако проблема остане ъпдейтвай фърмуера предполагам това ще е достатъчно
-
DVD RW PROBLEM HELP!
Мерси badr ще пробвам с вина иначе ъ-вото го чистих с диск не помага,ъпдейтвал съм фърмуера отдавна няма по-нов[?]