Резултати от 1 до 5 от общо 5

Проблем с TV-out

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2004
    Мнения
    190
    #1

    Проблем с TV-out

    Ами значи, изображението на ТВ-то ми прескача, и е черно-бяло. Когато махна монитора и оставя да стартира само на ТВ-то, в биос-а всичко предава супер, до момента в който се стартира ХР-то и започва да трепка. Пробвах с преинсталация на драйвери, но не става. До вчера всичко си работеше без проблем и никакви настройки не съм променял. Дали трябва да преинсталирам ХР-то или ...дайте някакъв съвет. Geforce4 128mb mx440se.

  2.  
     
  3. Banned
    Тук е от
    Sep 2004
    Мнения
    1,083
    #2

    Проблем с TV-out

    настрой си TV format(телевизионната система) на B/PAL .





    успех!

  4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    42
    #3

    Проблем с TV-out

    ... и изкарай кабела на кабелната телевизия...

  5. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2004
    Мнения
    19
    #4

    Проблем с TV-out

    Здравей,

    Аз имах същия проблем, когато почне да ти зарежда и тогава трепка е тогава вече си се прецакал. Ако ти трепка на телевизора значи си прецакал чипа на телевизора за входящ сигнал ако е Panasonic като моя ремонта ще ти е 130лв.>Ако ти изчезне образа значи си прецакал видео картат си. Какво не трябва да правиш.

    1.Никога не слагай кабела от компютъра(видео,Камера....) към телевизора при включен или Stand by телевизор.При всяко вкарване

    иначе го укасяваш един вид.Винаги изключваш телевизора махаш кабелната и включваш другото устройство (PC,Видео,Камера)иначе 130лв. или още по зле Изгаря Видео картата (изхода на Видео сигнала не като цяло)

  6. Member
    Тук е от
    Feb 2004
    Мнения
    190
    #5

    Проблем с TV-out

    След дълга борба и инсталиране на най-новите драйвери на Nvidia, разреших проблема, точно както каза "Запод Б", десен бутон на ТВ-то и настройка на ТВ системата. Благодаря на всички за изказаните мнения!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе