-
WebExcel problem
Naskoro si kupih modem Webexcel external 56k s nadejdata veche da ne mi prekusva,no dropeneto produlji.Sega ne izdurjam poveche ot chas prez denq,a vecherta ne prekusva izobshto.V firmata ot koqto go kupih mi kazvaha che tova bilo ot dostavchika kum koito sum(Orbitel),no az poznavam hora koito sa s Acorp external 56k sushto kum Orbitel i sedqt po kolkoto si iskat.Ako nqkoi znae na kakvo se dulji tova ili ot kade da si svalq tochni driveri sa modema neka mi pishe.
Predvaritelno blagodarq.
-
WebExcel problem
Ами, аз знам от какво е това и няма нищо общо нито с модема, нито с доставчика. Това е от скапаните централи на БТК. През деня като се попретоварят и започва прекъсване на линиите. Ако искаш доказателство - опитай да говориш с някой по телефона в продължение на 1 час например, и ще видиш колко пъти ще ти прекъсне връзката.
Това е, поздрави!
-
WebExcel problem
Stan е абсолютно прав - проблема е изцяло в линиите на БТК. Аз съм на същото дережде...
-
WebExcel problem
Znam che liniite sa loshi,no ne e ot tova.Sedql sum po 6 chasa prez denq sus software modem(na edin priqtel)no s mnogo dobri driveri,a s predishniq mi modem koito sushto e software bez da mu sloja string izdurja nai-mnogo 5 minuti a kato ima kum 30-40 minuti takache ne e ot BTK.