Резултати от 1 до 6 от общо 6

Tv-Out

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2005

Tv-Out

Iskam da si napravq kabel s koito da si svarsha pc-to s televisora ako moshe da mi dadete nqkva sehema kak trq da stane ili da obqsnite !!!

2.  

3. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Tv-Out

Ако картата ти има чинч изход просто си купуваш готов кабел продават се и са доста евтини, ако обаче трябва да минава през стени си купуваш два чинча кабел дълъг колкото исаксх и ги запояваш това е общо взето. Повечето нови карти имат S-видео изход който е доста по добър от чинч, също се продават кабели ако исаксх да си правиш не мога да ти кажа точно как се връзват но ако трябва ще потърся.

Малко към питането имам сега една карта MSI GeForce4 MX440 TV OUT - a и е мнго странен някаква букса с 9 крачета е, някой знае ли точно каква се води?

4. Тук е от
    Apr 2005

Tv-Out

Znachi beska si napravih edno kabelche chinch-chinch i sichko e 6 interesuva me dali moshe da si napravq edno drugo koeto ot ednata strana da e s takava buksa za slushalki a ot drugata da e chinch za da moshe da mi tragne i zvuka ?

5. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Tv-Out

Можеш разбира се, но трябва да ползваш екраниран (ширмован) кабел (две жила+оплетка). На единия край запояваш жака, който ще свържеш към звуковата карта, а в другия - двата чинча (за ляв и десен канал) -> към TV.

@glarus,

На този конектор излиза TV-Out(S-Video+Composite Out).

Разледай и това:

http://www.pugetsystems.com/part_info.php?part=949

http://www.weethet.nl/english/video_....php#composite

6. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Tv-Out

Да можеш да го направиш в нас е така даже съм псунал всичко на обща маса, но ако ти бучи или нещо такова извади кабела на кабеланта телевизия и няма да имаш тоз проблем

//EDIT с Lupus сме писали едновременно

7. x15
    x15 е офлайн

Тук е от
    May 2004

Tv-Out

След като вкл. ТВ-то не забравяи да рестартираш, и ако е необходимо да си поиграеш с резолюцията.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе