Ако картата ти има чинч изход просто си купуваш готов кабел продават се и са доста евтини, ако обаче трябва да минава през стени си купуваш два чинча кабел дълъг колкото исаксх и ги запояваш това е общо взето. Повечето нови карти имат S-видео изход който е доста по добър от чинч, също се продават кабели ако исаксх да си правиш не мога да ти кажа точно как се връзват но ако трябва ще потърся.
Малко към питането имам сега една карта MSI GeForce4 MX440 TV OUT - a и е мнго странен някаква букса с 9 крачета е, някой знае ли точно каква се води?
Znachi beska si napravih edno kabelche chinch-chinch i sichko e 6 interesuva me dali moshe da si napravq edno drugo koeto ot ednata strana da e s takava buksa za slushalki a ot drugata da e chinch za da moshe da mi tragne i zvuka ?
Можеш разбира се, но трябва да ползваш екраниран (ширмован) кабел (две жила+оплетка). На единия край запояваш жака, който ще свържеш към звуковата карта, а в другия - двата чинча (за ляв и десен канал) -> към TV.
@glarus,
На този конектор излиза TV-Out(S-Video+Composite Out).
Да можеш да го направиш в нас е така даже съм псунал всичко на обща маса, но ако ти бучи или нещо такова извади кабела на кабеланта телевизия и няма да имаш тоз проблем