-
Moderator
Констативен портокол
Здравейте
Отскоро имам компютърен сервиз и сега ми се налага да напиша Констативен Портокол за едно
изгоряло дъно, само че до сега не съм писал такова нещо, и не знам какво трябва да пиша.
Ако може някои да ми помогне, или да ми прати някакъв примерен формуляр ще съм му безкрайно
благодарен!!!
маила ми е glowndark@gmail.com
-
-
Senior Member
Констативен портокол
Пишеш го в свободен текст, като отдолу се подписват 2-3 човека, като гаранция за съдържанието на протокола.
--------
Примерен универсален констат. протокол:
КОНСТАТИВЕН ПРОТОКОЛ
Днес................ подписаните.......................................
(дата)
.............................................................................
(трите имена и длъжности на контролните органи)
от...................................................................... .............................................................................
(наименование на АДВФК или ТДДВФК)
с участието на ......................................................... .............................................................................
(трите имена и длъжността на отговорното длъжностно лице, чиято
дейност се проверява)
бе извършена проверка на ............................................... .............................................................................
(наименование на проверяваната дейност)
в ...................................................................... .............................................................................
(наименование на одитирания обект)
в присъствието на ...................................................... .............................................................................
(трите имена и длъжността на ръководно лице от одитирания обект)
Проверката установи:
1. .................................................................... .............................................................................
2. .................................................................... .............................................................................
3. .................................................................... .............................................................................
4. .................................................................... .............................................................................
.................................................... ....................................................
.................................................... ..................
(име, фамилия и длъжност на контролния орган) (подпис)
.................................................... ....................................................
(име, фамилия и длъжност на лицето, чиято дейност (подпис)
се проверява)
(име, фамилия и длъжност на ръководното лице, (подпис)
присъствало по време на проверката)
Горе