Преинсталирах си WINDOWS XP PROFESIONAL BUILD2600 и почнах да си го настройвам както винаги.Започнах с драверите UltraATA6.20.2018 и Intel(r) Applikation Acceleration 2.3.Инсталирах първо ултрата рестартирах и инсталирах ацелератора,и тамън си настроих скороста на лан картата от auto на 100MB ОК и син екран и компютъра се рестартира.Колкото и да опитвах преинсталация на уиндоус,друга версия на драйверите се тая.Сглобих трите устройства на харда,щото беше разцепен,и го форматирах и го прегледах със HDD REGENERATOR ама харда си беше свеж като краставичка .
Без тези драйвери варви идеално но са влачи като настъпан червей .Най интересното е че до този момент и преди съм ползвал тези драйвери ама NO PROBLEM.Имам UPS,харда е вчекмедже с два вентилатора.За 1-на година най много 10 пъти да съм натиснал reset-а.Също така синия прозорец ми излиза и някой път като тръгна да инсталирам други драйвери,например за tv tuner-а,а след втората преинсталция на уиндоуса почна за всички драйвери без значение(това става след инсталация на UltraATA или Intel(r) Applikation Acceleration ).
Та въпроса ми от какво е това дали е от хардуера или е от софтуера :?:
Предварително благодаря