Adaptec Easy CD Creator-a ne mi razpoznava zapisvachkata. Moje li niakoj da mi pomogne?
Adaptec Easy CD Creator-a ne mi razpoznava zapisvachkata. Moje li niakoj da mi pomogne?
S koja vercija na adapteca si?
Ima versija 5.10 tja bi trjabvalo da ti razpoznae zapisvachkata
ili na saita im www.roxio.com ima update.
На адреса на Роксио трябва да има списък със поддържаните записвачки. Или в духа на всички спорове около цд-тата и тяхното записване: Сложи си Неро. Той поне ще я поддържа.
BROUGHT TO U BY MSAN
Странно. Който има проблеми с писачка винаги споменава Крейтъра. От къде пък тази популярност на 150МВ-овия бъг?
a i kakto kazvat kolegite po dobre si slozi NERO i ne se zanimavai s toja bygav creator !!!
Polzavm nero-to i s nego niamam problemi, no maj predpochitam interfejsa za rabota s Creator-a (maj taka mi se struva ).
Абе преди и аз така мислех, ползвах WinOnCD, ама откакто Roxio ги купи започнах да се оглеждам за нещо друго и опитах какви ли не програми за записване...100 % Nero is the best, само му свикни на интерфейса и няма да искаш да го смениш с друга програма, а мисълта за Easy CD ще ти се струва адски смешна ;-)
One Ring to rule them all
One Ring to find them
One Ring to bring them all
and in the darkness bind them
"J.R.R.Tolkien"
Адаптека 5.х не се разбира добре с Вин ХР. Още като излизаше Вина, от МС предупреждаваха, че тая програма ще прави мизерии, заради някакъв драйвер на МС за записване от Експлоръра, и прави си бяха. Макар и да работи, при мене Адаптека не затваря сесиите. Затова си пецкам с Неро-то и нещата са на 6. То поне се разбира и с Вина и с цд-тата.
BROUGHT TO U BY MSAN
Az sum na Win 98 SE i snoshti probvah da instaliram pak 5.0 Platinum i me izhvurli ot instalaciata. Kaza che ne moje da si nameri ustrojstvoto
milkom, не ти ли дойде акъла в главата? Разкарай го този "bug" creator.
ti siguren li si 4e vyv Windows-a (nai-golemija bug ama kat nema po-goljam i toi vyrshi rabota) vsichko ti e nared.
Da ne bi problema da trygva ot samata OS i ottam da se 4upi i adaptec-a !!!
milkom, drug pat si kupuvay markova zapisvachka i nyama da imash problemi sas savmestimostta