Imam problem s tazi zapisvachka , ne moga da pisha diskove s Nero naprimen. Daite malko HELP
Imam problem s tazi zapisvachka , ne moga da pisha diskove s Nero naprimen. Daite malko HELP
Дай повече инфо, в какво точно се състои проблемът?
Това може напр. да се дължи и на факта, че записвачката не се поддържа от съответната програма. Посети сайтовете на Неро или други програми и ровери дали версията, която ползваш поддържа твоя модел. Ако не, сложи си по-нова версия, или изтегли пач за поддръжка на записвачката.
От друга страна, това може да се дължи и на някакъв бъг в операционната система, ти с каква си?
Не на последно място, провери дали си извадил предния диск от устройството? )
BROUGHT TO U BY MSAN
az wzeh edna takawa chisto nowa w kyshti prez weekenda i izgorih 4 blanki w ramkite na 30 minuti - kakto pishe, stiga do 10-q % primerno i ili zabiwa pcto, ili go restartwa ili za po-originalno izbuchwa sin ekran s nechetliwi simwoli i pak go zabiwa... pak s nowoto nero... hich ne sym mu fan na toq soft oshte ot edno wreme kato mi zabiwashe pcto na 'scanning scsi busses'... prassi rulz... ama nqma nowa wersiq ;-(
Edin aver si kupi takava zapisvachka dneska.Naistena ne se potdyrja ot typoto Nero kakto i ot Cdcreator 4.05, no se potdyrja ot WinOnCD3.8 Power Edition.S nego nyama nikakvi problemi pri tova e sto pyti po hubavo ot neroto.Inache zapisvachkata e mnogo gotina shtoto chete CD-RW na 40x kato obiknoveni CD-R.Potdyrja i Burn Proof tehnologoyata na RICOH.
I az si kupih takawa zapiswachka i njamam nikakwi problemi s NERO-to. Izpolzwam versija 5.5.7.2 Dosega njamam powreden disk.
Samo ne moga da zapisha 90min disk - kakto i da opitwah wse mi dawa greshka. Ako njakoj e uspjal da kaje kak!
Mejdudrugoto njakoj da znae kak se zapiswat igrite sas zashtita?
http://www.disc4you.com/news/99min.html
Това е нещо като своеобразна класация на писачките. Коя до колко може да "напълни" 99 минутния носител. Погледнете, интересно е.
Игри със защити се копират с CloneCD доколкото знам...
msan - veroqtno si razbral problema che e ot ASPI driverite ,s WonXP i Win98 sam.
pro - no comment
Julian - zapisah si WinOnCd i vsichko si e ok , kato ima predvid che si ima vgradeni driveri programkata
Nikki - imash li driveri za Windows za tazi zapisvachka
Baby Thomas - no comment
Tova e ot men
btw CD Mate 2.2.2 se okaza neweroqtno dobyr soft! wchera wrytnah nqkolko diska na nec-a s nego - kato raketa... interesnoto obache e che pcto w ofisa na koeto e nec-a dawa max speed 8x?! naprawo izpadnah ot stola - i neroto, i gear pro i wsichko koeto slovihme dawa max speed 8x a tq si e 16x shtoto w kyshti q dawashe na tolkowa i naj-malkoto modela e toj ebati. i infoto za drive e tolkowa... ne znam dali shtoto q slovihme na edno malko starichko pc stana taka ama ne wivdam nikakyw smisyl pcto da ogranichawa write speed po nqkakyw nachin. ebati paradoksa...
pro mojesh li da mi kajesh koi driveri izpolzvash za zapisvachkata NEC
Ne znaeh che trjabwat i drajweri. Pri Win98 si raboti normalno kato CD-Rom, NERO-to i drugite programi za pechene ja razpoznawat. Otkade da namerja drajweri?
Mejdudrugoto tarsih now firmware no nikade ne namerih. Ima li izobshto za NEC. To i web site ne namerih samo rewjuta.
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
pro mojesh li da mi kajesh koi driveri izpolzvash za zapisvachkata NEC
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
ami standartnite - kakto se q poznae windowsa i softowete - taka...
Ha bre hora - 'shto taka?
Edin priqtl si wze takawa i si q kara sys poslednoto nero (mislq che e po-gore napisanoto) sys standarten 98SE i nqma nikakwi grivi .. pishe si mnogo dobre.
Trygna ot pyrwiq py i si se pozna kato 16x...