Re: Какъв е проблема!!!-?
За теб честно въобще не бих тръгнал да ти обяснявам кво може да е, щото ще трябва после да издадем Том избрани съчинения - PC maintenance for Dummies.
Вземи си виж натоварването на машината, всички видове памет, ресурси.
Бог знае къв троянец, вирус и прочие си пипнал... не се знае и кви драйвери си слагал и кво си им настройвал...
Личен съвет: Викни някой разбиращ, дай му 20 лв. и за 1-2 часа ще ти направи профилактика...
Ако не, купи си ново PC и преинсталирай всичко отново, може да научиш още нещо... преинсталирането помага :)
Отвори кутията и насочи един голям вентилатор да духа вътре. Поиграй малко така и виж дали пак насича - след тово пиши тука каво е станало.
И не на последно място: Питай баща си... :knuppel2:
Баща ми разбира от такива работи.Той е програмист.И когато пипна чипсета е много топъл.А и моята кутия има 3 допълнителни вентилатора.Но не помогна.Когато играх на неговия компютър всичко вървеше без проблем.И от хард диска ми много често изчесват данни,игри без да съм ги трил.
Според мен трябва да пишеш на Касперски лабораториите, вероятно ще проявят интерес към 'развъдника' ти :dock:
Точно пък на програмиста му е нужно да разбира от греещи чипсети, ама айде... за баща ти ще направим изключение.
И на мен оная ми работа "грее", ама нито насича, нито блокира. :)
Така, че щом 2-3 месеца не ти е правило впечатление, можеш да изчакаш още 2-3. Ще дойдат извънземните насам и ще им го дадеш на сервиз. А те знаят за неща, които баща ти хич не е и чувал...
IvO™, че MAD дразни с глупавите си въпроси - дразни, ама не мислиш ли че и ти малко прекаляваш с заяждането си?!
MAD послушай Gadget и вземи та порастни малко, а и нещо ми се струва че постановки разиграваш.
Bucho, да не мислиш, че той чете задълбочено постовете на някой тук? Или че отговаря адекватно?
P.S. Или че въобще някога е пробвал това, което повечето потребители на драго сърце му предлагат да направи?
Не ми се вярва, ама хич...
Аз наистина имам такива проблеми!И аз 3 пъти преинсталирах UT2004,защото беше повредена.И Quake 3 също.Но със сигурност нещо не е в ред-в София компютъра UNREAL TOURNAMENT-а стои на хард диска 4 години без да се поврежда както и Quake 3.А тук само нещо изчезва.А антивирусната не е засякла някакви вируси-тя засича винаги и пуска аларма-само 1 път хванах вирус и го засече и го махна.И това не е нормално.
A пък вчера когато правих UPLOAD на filefront.com ми се бъгваха и 2-та броусуера-firefox i IE7.И upload-a беше неуспешен.Рестартирах го и непомогна.На 1 мой приятел брат му си преформатира системата след някакви проблеми.И погоре в поста ми бях казал-че на компзтъра му е сложено 3 вентилатора,но непомага.
IvO™, връщам си думите назад - това момче не взима от дума!
Михайле, ти или се правиш на щур или...... Толкоз време в този форум не направи опит да научиш нещо от другите, и само дразниш - виж за справка рейтинга ти. Вземи чети внимателно какво пишат другите и най-важното - опитай се да мислиш! Послушай съвета на Gadget и извикай някой да ти преинсталира компютъра (тук се няма предвид да преинсталираш играта както мислиш ти а цялата система), виж си и охлаждането както ти писа Pat.
краен съвет:
MAD, повикай някой, който разбира. НЕДЕЙ да пипаш ти! за "изчезващите" неща питай баща си - той ги трие най-вероятно. за проблемите с интернет - имаш вируси, пусни си антивирусна програма, и такава срещу реклами и други подобни неща (питай някой, който разбира).
точка по въпроса