Попадна ми една антика тука* P II на 200мхз мисля е чипсет sis 5571 с малко хардче само 500мб няма* СД ЛАН и ВИДЕО
ако му се сложи видео с тв алт дали ще може се гледат филми на тва чудо*
Попадна ми една антика тука* P II на 200мхз мисля е чипсет sis 5571 с малко хардче само 500мб няма* СД ЛАН и ВИДЕО
ако му се сложи видео с тв алт дали ще може се гледат филми на тва чудо*
Първо не знам да има PII на 200МHz, знам за 233МHz...
Лично аз съм виждал да вървят филми на PII/266MHz с S3 видео на дъното - машината е IBM 300PL
Да, но насича. То и от рама си зависи, а не вярвам да има повече от 128. А за тях рам трудно се намира.
Обещавам мъки ако не е за хоби само.
Ако това е за цитираната от мен машина - не, не насичаше! Пазарувах я second hand и това беше демонстрацията в офиса на продавача! Направо ме разби - взех я, за сървърчето и без това търсех IBM...Първоначално публикувано от Wise
Мисля, че става дума за РI, като имам предвид и цитирания чипсет. Ако става дума за спорта пробвай с някаква Линукс дистрибуция.
То това ми е и замисъла с vslive би трябвало да трагне но едва ли има повече от 64 рам
Никаква надежда за гледане на филми.
Виж да си направиш сървър за дом.мрежа ще стане
Има един плейър - qv pro, с него съм пускал филм без да насича на Р 150, 32 МБ РАМ. Обаче си е зор да го подкараш, освен това няма субтитри на кирилица. Ако те интересува, пиши да ти дам подробности.