ИМХО = IMHO = In My Humble Opinion = според моето скромно мнение... (просто разяснение)
Друго популярно съкращение: , или RTFM = Read The F***ing Manual = Прочети (проклетото, шибаното) ръководство
ИМХО = IMHO = In My Humble Opinion = според моето скромно мнение... (просто разяснение)
Друго популярно съкращение: , или RTFM = Read The F***ing Manual = Прочети (проклетото, шибаното) ръководство
Точният модел на диска е FUJITSU MPC 3102AT.
Когато BIOS го разпознава ми дава следнатата идентефикация FUJITSU MPC 3102AT E 6207.
Fujitsu ATA Diagnostic Tool v6.40 нещо ми блокира на начлният екран. Току що си пуснах fjerase, но това май ще продължи доста време.
Джъмперите на картинката на диска отгоре са нарисувани наобратно. Ако ги обърнеш тогава имаш capacity limit = 2.1ГБПървоначално публикувано от blue_
Привет на всички
Мисля Че тук трябва да се използва програмката MBR work-намира се във Hirens Boot cd
Та във тази програмка има опция да се нулира MBR( with Zeros)
Мерси за помоща, но вече оправих нещата.
Както писа Samo джъмперите на картинката на диска са нарисувани на обратно и като се сложат по този начин диска се ограничава до 2.1Gb и незнайно защо не се разпознава коректно от BIOS.
Благодаря, за помощта