Re: Кое е по-добре(за RAM)?!?!
Цитат:
Първоначално публикувано от XaMaB
всичко що има 0,1,2...9 в ника и се мисли за 31337 хакер, не само съкс ами е и смешно, ама караи.
А с това АМД - боклук си направо смешен.
Не ве имах предвит, че той го казва, а не аз.
Та за мен няма значение с кво ще се обзаведа щот ми е се едно дали ще карам кола Honda Civic или Toyota Camry след като и двете ми возят газа. И да ми са прайш на умник кво има в никнейма ми и кой номер подред съм хакер си запази мнението за некст битч лайк ю да спориш с нея.
Стигнал ли си поне тинейджърска възраст?
Dual chanell най-образно и просто казано ( без да се взема 100% за правилно ) е 2 х 64битова шина на паметта ( тя става 128 б - вярно емулирана но 128 бита )
Покачването на производителноста в офис приложенияе 2-5 % грубо , но при тежки CAD/ CAM системи ,Photoshop, Corel Draw, Игри !!! - определено има ръст максимум от 30 % - това смея да го твърдя , защото съм тествал ( не казвам че винаги са около30 % - някой път са и под 15 % , но ръста се усеща - най -вече при тестове с 3дмрак и тн. )
Препоръчвам ти да си вземеш 2 х 512, най малко от редъндънси гледна точка, ако едната даде фира ще ти остане другата памет - повярвай ми , случва се !!!