Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 19

Кое е по-добре(за RAM)?!?!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2005

Кое е по-добре(за RAM)?!?!

Значи имам едно дънце(P4P800S-X),което не е дуал и се чудя по-добре ли ще е ако паметта тогава е само една платка 1Гб от това да са 2х512 или няма значение!!!?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

Re: Кое е по-добре(за RAM)?!?!

ами аз dual channel не виждам, то май само amd го имат... тай че разликата ще е нулева или близка до нулата...

4. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от dark
    ами аз dual channel не виждам, то май само amd го имат... тай че разликата ще е нулева или близка до нулата...
    Ми мойто ПЦ е с Р4 и асуско дъно с интелски чипсет и има дуал чанел !!! Тряба да го отвора да погледна да не са ми турили ниакое АМД и да ме лъжат, че е интел.... хахаха.....

5. silverfox
    Guest

Дъното ти е двуканално и е по-добре да се сложат 2 банки по 512MB.

6. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от dark
    май точно при АМД процесори няма особен прираст в производителността от dual channel...

7. Sd0
    Sd0 е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от hihimor
    май точно при АМД процесори няма особен прираст в производителността от dual channel...
    Аз пък да ти кажа че точно при АМД дуал режима , производителността е по голяма от Интелските дънни платки. Чувал съм от неизвестни специалисти в областа на Хардуера, че се стигало до 30% отгоре на нормално дъно. Ако бъркам или имам грешно инфо по-висококлалифицираните знаещи да ме поправят.

Кудаа, кой ми нал..п 'урааа

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от Sd0
    Аз пък да ти кажа че точно при АМД дуал режима , производителността е по голяма от Интелските дънни платки. Чувал съм от неизвестни специалисти в областа на Хардуера, че се стигало до 30% отгоре на нормално дъно. Ако бъркам или имам грешно инфо по-висококлалифицираните знаещи да ме поправят.

Кудаа, кой ми нал..п 'урааа*
    имаше статия във в.Компютри - от миналата или по-миналата седмица, където с тестове се показваше слабия прираст при АмД процесори при dual channel - САмО 2-3% - като се имаше предвид най-вече сокет А; при интелските процесори беше около 10% ако не греша...

ама 30% ???!!!! - някой те е подлъгал...

10. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Абе те във вестник "Компютри" могат да пишат всичко....

11. Member
    Тук е от
    May 2004

Цитат Първоначално публикувано от DarkRose
    на вестници не вярвам :screwy:,а и тези $30 по-малко са си основателна причина за 2х512Mb тъй като няма да усетиш разликата с 1х1Gb на твоето дънце

12. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Кудаа, кой ми нал..п 'урааа
    Гледам си спец и познаваш много добри "специалисти в областа на Хардуера".
    Айде да изкоментирате с твоите специалисти тази производителност при този п4 например. Не предендирам за рекорди, но в едноканален режим я стигне 3000мб/сек, я не.

Изказвайте адекватни мнения, моля.

13. silverfox
    Guest

Сега погледнах - малко съм се пообъркал Дъното не е двуканално.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от G_R_U
    на вестници не вярвам* :screwy:,а и тези $30 по-малко са си основателна причина за 2х512Mb тъй като няма да усетиш разликата с 1х1Gb на твоето дънце*

Цитат на: DarkRose в Днес в 10:46
    могат да пишат всичко в 24 часа или Труд или Жълт папарак, ама там изводите бяха подкрепени с тестове с конкретни памети на конкретни дъна при контролирани условия...не влизам в излишен спор, ама то по същата логика и на тестовете ва хардуерните сайтове не трябва да се вярва...абе дали е дуал или не е дуал не е от жизнено важно значение при обикновено дъно, процесор или памет и при обикновен потребител, а не маниак овърклокър...или всичко е супер подбрано и фърчи или си караш спокойно със средна система...аз като съм със sempron 2500+ r 512 ram nforce2 си спя спокойно...така че споко и peace!!!

а това, че няма де се усети разликата между 2х512 и 1 гб си е точно така...

16. Sd0
    Sd0 е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

Кокошко , земи си сложи цаките . Не виждаш ли че на картинката дет си посочил паметта на P4 e 5300/4000 a AMD 3200 или казваш няма разлика ? Сичко щом е под общ знаменател AMD e sucks.

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Кокошко , земи си сложи цаките . Не виждаш ли че на картинката дет си посочил паметта на P4 e 5300/4000 a AMD 3200 или казваш няма разлика ? Сичко щом е под общ знаменател AMD e sucks.
    всичко що има 0,1,2...9 в ника и се мисли за 31337 хакер, не само съкс ами е и смешно, ама караи.
    А с това АМД - боклук си направо смешен.

18. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Цитат Първоначално публикувано от batfilcho
    Значи имам едно дънце(P4P800S-X),което не е дуал и се чудя по-добре ли ще е ако паметта тогава е само една платка 1Гб от това да са 2х512 или няма значение!!!?
    И какво общо има АМД с това дънце та такъв спор се вихри

В твоя случай batfilcho практически няма значение

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. CI Модул vs Set top box - кое е по-добре?
    От Dominator във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 08-06-13, 01:25
  2. Покупка на бял ТВ 42'' или по-добре 46''
    От OvivO във форум Телевизори
    Отговори: 28
    Последно: 16-03-12, 13:22
  3. как е по-добре за HDD ?
    От Vogon200 във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 29-12-09, 13:55
  4. Кое е по-добре - CRT или LCD...
    От gggggg във форум Общ - хардуер
    Отговори: 15
    Последно: 12-06-08, 00:17
  5. Работи ли добре при вас?
    От LordOfEvil във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 15
    Последно: 21-10-05, 20:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе