Значи проблема е следния...
Диска е IBM Trawelstar 40GB -по време на работа започна да чука много странно и се показа надпис на дисплея че няма хард!!!
Ясно че е изпушил,но съм чувал че се сваля диска и се монтира на друг и така се дърпа инфото!!!
Кой може да го свърши това добро дело и на каква цена?
ПС: Харда върти,слагах го на други машини,но не го детектват?

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Първоначално публикувано от kafka
 Първоначално публикувано от kafka   : над 3000 лв бяха взели на 1 да му извлекат инфото от харда на ЦДта...И реШих 4е аз излиШни 3000 кинта нямам...Е, верно отидоха на вятъра няколко Гб музика
: над 3000 лв бяха взели на 1 да му извлекат инфото от харда на ЦДта...И реШих 4е аз излиШни 3000 кинта нямам...Е, верно отидоха на вятъра няколко Гб музика  и оШте толкова с филми ама майната му _ не струват 3000 кинта...
 и оШте толкова с филми ама майната му _ не струват 3000 кинта... и да ти пратя адрес...
 и да ти пратя адрес... За 3000 ще си купя еврейската звезда на IBM и още един КАШОН с хардове и сам ще се оправя,не съм толкоз зле
 За 3000 ще си купя еврейската звезда на IBM и още един КАШОН с хардове и сам ще се оправя,не съм толкоз зле 
 , м/у другото отверката не струва повече от 5 лв
 , м/у другото отверката не струва повече от 5 лв  Ама може и да си ги спестиш и тия пари
 Ама може и да си ги спестиш и тия пари