Първоначално публикувано от DSIВие двамата случайно да прочетохте 1 ; 2 ; 3 и 7 ми* постПървоначално публикувано от stekyman
проблема е или втория лан не работи , или не са направени настройките по начина който съм описал.
Първоначално публикувано от DSIВие двамата случайно да прочетохте 1 ; 2 ; 3 и 7 ми* постПървоначално публикувано от stekyman
проблема е или втория лан не работи , или не са направени настройките по начина който съм описал.
Дай един Disconnect и после Enable na мрежата, понякога помага.
Пробвай и това което ти казва @Т - определено е по-запознат от мен с мрежи. Не подлагам на съмнение препоръките му и не греша! :Super:Първоначално публикувано от T
Така да се включа и аз малко в тези съвети преминали към спорове.
1. Ако си направил всичко описано по-горе напълно коректно, няма да имаш никакви проблеми. Едиснтвено ако в local policy някой си е играл и умишлено го е направил да не може.
2. Липсата на пинг при правилно зададени ИП-та и маска е само един - кофти кабел (неправално или некадърно кримпнат). Поради втората причина съм псувал хиляди пъти.
Ако си от София прати някое ПМ да ти помогна. До сега не ми се е случило да не мога да свържа 2 компютъра.