Re: Разделяне на голям файл?
1) Можеш да опиташ да го архивираш...при повечко късмет може да се смести на 1 CD;
2) Пак архивираме, но използваме опцията "Split to volumes" (при WinRar) като в падащото поле посочваем 700МВ;
3) Тъй като при горните два метода филмът няма да бъде гледаем направо от диска, разполагаме с още едно решение: нужна ти е някоя от програмките Video Charge, VirtualDub или пък Adobe Premiere (те са за редактиране на видео) - с тяхна помощ можеш да разделиш филма на две отделни парчета.
Само да вметна, че щом е с разширение bc! , значи че кометата още не си е свършила работата - т.е. има още да се сваля и файлът не е пълен/цял.
Цитат:
Първоначално публикувано от monto
Въпросът ми е такъв,имам файл 1гигабаит и не мога да го запиша на диск,защото записвачката ми не подържа записи на повече от 700Мб.,как да раздела файла на две равни части и да ги запиша на дискове?!Файла е от торент- mpg.bc!!Благодаря предварително!!!
Истината е само в Easy Video Splitter , но я имам само за 7дневен пробен период!Ако може някой да даде БИЛКА за това чудо ще му бъда много БЛАГОДАРЕН!!!