Резултати от 1 до 3 от общо 3

RAM ident ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2005

RAM ident ?

немога да разбера дали моята рам е същата,използвана за тестове в ето тези ревюта http://www.tomshardware.com/2006/02/...g_edge_memory/
    и моята е на 800 МХз но нямаше тези синкове за охлаждане...целта ми е да я овърклокна
    по същия начин като в ревюто на ТОМс... обадих се до жмт.бг откадето я купих там можаха
    да ми кажат само,че била ELPIDA... по-късно разбрах,че това са паметите вероятно използвани в моята рам... но как да разбера дали е същата използвана и в ревюто... в сайта на http://www.adata.com.tw/adata_en/pro...p?ProductNo=69
    може да се намери само тази памет на 800 МХз и се чудя какво точно са ми продали ако не е същата памет ...

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Re: RAM ident ?

connect, ами там върху чиповете си има написано какви са и каква марка са! Ако не пише, в google пишеш номера на паметта и да видиш какво ще ти искара. Не вярвам да не ти я намери. Аве момче ти с кого си тръгнал да мериш п....а, чичко ти Том има избор на паметии дето се вика с кашона(или поне аз така си мисля) . Ти първо прочети и други ревюта за тая памет пък после мисли да я клокваш.

4. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Re: RAM ident ?

Цитат Първоначално публикувано от LUDIA
    connect, ами там върху чиповете си има написано какви са и каква марка са! Ако не пише, в google пишеш номера на паметта и да видиш какво ще ти искара. Не вярвам да не ти я намери. Аве момче ти с кого си тръгнал да мериш п....а, чичко ти Том има избор на паметии дето се вика с кашона(или поне аз така си мисля)* . Ти първо прочети и други ревюта за тая памет пък после мисли да я клокваш.
    еми ще я клокна ... в еверест ми показва същите възможности за клок каквито са постигнали и в чичко ТОМс въпроса беше за една и съща памет ли става въпрос при условие,че на сайта на а-дата други на 800 МХз няма и моята е без синкове ... малко трудно за разбиране ама така е!!!
    ps. и мерси за -1 точно за рожденниа ми ден ...не мисля че тва което съм написал е тъпо който не иска да не го чете

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе