Re: Преходник за 1,8" HDD
Хора, благодаря ви от сърце :Drinks:, че се опитвате да ми спасите данните, ама за трети път пиша - ТРЯБВА МИ да си КУПЯ преходника за да СИ ПОЛЗВАМ ДИСКА :yahoo:
То ясно че в края на краищата ще се прави преходник, но тъкмо ме хвана пролетния мързел, а той ме държи поне до Коледа :grin:
Та за сега харда нека си лежи тука, пък ако някой добър човечец някога разбере от къде може да си купи човек такъв преходник на разумна цента, да свирка.
А иначе за инфо на @wireman, харда е TOSHIBA MK2003GAH
Абе работата е ясна - няма да минеш метър .Грабвай поялника и действай,та толкоз време отдели за писане да беше го налепил :)
Разбирам,че искаш готов,ама на чужд гръб и сто тояги са малко,за туй давам тоз съвет коварен :)
Така както е вързан стабилизатора на първата къртинка - абе няма ли някаква грешка в куплунга ?
Не че съм разбирач, ама така както е показано, към стабилизатора се подават 12V и 5V ?
На захранващия куплунг двете средни са окъсени и от тях е взет (-), а от червената жица на куплунга - (+) 5 V.
Може би те бърка това, че окъсяването на минусите е направено с жълта жица :) Иначе купунгът така си беше
направен, аз ползвах кабел 3.5"към 2.5".
Разбрах къде бъркам. На картинката изглежда, че черния кабел е ръгнат в 12V. Благодаря.