Здравейте,
имам следния проблем при пускане на лаптопа ми излиза черен екран и след като натисна F1 си зарежда и си работи нормално. Искам да пропусна процедурата по натискането на F1. Биоса е много беден откъм опции, а бе направо нищо няма за стоп или каквото и да се сетите. Помагайте спецове

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат . На първа страница мога да променя само дата и час, а на останалите имам един Боот мениджър и два теста за твърдия диск. Такъв биос не бях виждал...супер орязан, а уж доста съм виждал. Пробвах с дефолт настройки няма промяна не стана, а на черния екран реагира само на Ф1 други клавиши не поема...лично ги натисках всички. Май накрая ще взема да флашна биоса пък каквото стане, може да се е ошашкал. Лаптопа е на приятелче което не разбира толкова и малко се притеснява от флашване
. На първа страница мога да променя само дата и час, а на останалите имам един Боот мениджър и два теста за твърдия диск. Такъв биос не бях виждал...супер орязан, а уж доста съм виждал. Пробвах с дефолт настройки няма промяна не стана, а на черния екран реагира само на Ф1 други клавиши не поема...лично ги натисках всички. Май накрая ще взема да флашна биоса пък каквото стане, може да се е ошашкал. Лаптопа е на приятелче което не разбира толкова и малко се притеснява от флашване