Та значи вчера получих мп3 плеър 1гб и реших да го подкарам на компютъра чета опътването пише че драйвърите за само за 98 а аз съм с ХР викам добре без драйвъри е не става без драйвъри имам 6 активни УСБ порта на нито едно не тръгна пробвах с драйвъри пак нестана унинсталирах всичко пробвах пак без драйвърите нестана и така 3часа загубени в опити 2 пъти ми се появиха файловете в мп3ката за секунди след, което всичко изчезва и пак така проблема ми не беше че не излиза Removable Disk излиза си всичко точно влизаш вътре пусто неможеш да правиш нищо вкарах му два ритника на пц-то и го оставих след няколко часа ей така на пук реших да го пробвам отново вкарах го влязох всичко 6 точки качих филм даже отидох на двд-то го пуснах изгледах филма послушах музика добре си викам върнах се пак го забодох излезе си всичко изтрих си филма записах нов изгледах го пак се върнах пак го боднах изтрих филма записах нов и си легнах неска изгледах и 3тия филм, който му бях наврял и реших да го трия вкарвам го излиза ми долу иконката с стрелкичката излиза и в my computer ,Removable Disk J: обаче вътре пусто.ПОМОГНЕТЕ ХОРА не искам да изгубя още 3 часа в напразни опити сега през 5 мин сменям портовете с надеждата да се появи някоя папка вътре ама няма.Невярвам да е от плеъра понеже нито един път не направи проблем на двд-то а още предния ден като го мъчех един път ми излезе грешка I/O и до колкото разбрах има някакъв конфликт бърка се компютъра с друго устройство.незнам вече какво да го правя