Вече се чудя какво да правя ,втора употреба ли ,нов ли,но май съм решил да взема тази Тошиба http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=512285 .Та кажете какво да правя,че вече полудях от информация.
P.S. Пък ще почерпя
Вече се чудя какво да правя ,втора употреба ли ,нов ли,но май съм решил да взема тази Тошиба http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=512285 .Та кажете какво да правя,че вече полудях от информация.
P.S. Пък ще почерпя
Поне напиши за какво искаш да го ползваш.
Ако те задоволява "шерната" видео-карта - купувай.
Ще го плзвам оснвно за работа в офис, за интернет ,може и за филми от време на време. За игри НЕ.
Radeon Xpress 200 up to 128 MB e задоволителна шерната карта за не-геймъри. То геймър с лаптоп в нашите условия си звучи комична ама....
Тая карта е едно от най-добрите шернати решения за лаптоп в тоя ценови диапазон
Aз съм с Тошиба M70 SR2 -Celeron 1,6MHz Ram 512Mb - като му лепнах още 1 банка 512МВ със съдейстието на М-r Techno., хард 100GB. Видеото е същото / Radeon Xpress 200 up to 128 MB / . Ползвам го за интернет, филми, офис , лепнал съм му складова програма, на която всеки ден си слагам пач с последните изменения. Мога да си следя продажбите, цените, контрагентите и т.н. Имам инсталирани и и ePer - че, ЕТОС, ЕТКА и Vag com.Oстана да си купя и USB кабел преходник за Vag com- а.
На мен ми върши работата за която съм го взел и съм доволен. Само, че моят е от Канадско и беше на 1-2 месеца като го взех / Има си лицензионен Вин Хоме.
През ноември декември обикалях да вземам 2ри лаптоп , но се отчаях от изработката на предлаганата Тошиба / L30 134 в "ТМ-т " и "ТП-с" .
И пластмасата и дизайна е направо дървен - няма нищо общо с Тошиба M70 SR2 от Канада . Понеже канадката съм я запаметил и като само погледнха L30 134 се отчях от нея. Ама нищо нищичко общо -направо грозотия.
След Н.Г . купих от Метро НР 7400 с Intel Core 2 Duo T5500 /1,66MHz ram 512MB/667 Mhz ,80GB hard без Вин. Като си взех ДДС то ми излезе 1300 лв. М-r Techno пак се намеси и скоро ще го тормозим за 1 Рам че.