възможно ли е да се подмени процесора на лаптопа с друг? както е в декстоп- компютрите?
тоест да сменя моя процесор който е AMD Sampron 64bit 3200MHz real 1800MHz с друг процесор?
възможно ли е да се подмени процесора на лаптопа с друг? както е в декстоп- компютрите?
тоест да сменя моя процесор който е AMD Sampron 64bit 3200MHz real 1800MHz с друг процесор?
Трудно и скъпо, но не невъзможно ...
Intel Pentium M 1.6 GHz CPU SL6FA SALE
Regular: $380.00
е как ще смени семпрон със пентиум?!Първоначално публикувано от dash
От къде ги вземаш тези цени колега - да ти продам няколко ?Първоначално публикувано от dash
Виж във Вали какви са ниски цените
Асбис също вкарват вече на смешни цени.
Текно, ровя ги из интернет, въпроса е принципен, ако можеш му предложи на човека замяна на семпрона със каквото му се хване на цокъла от по висок клас+разглабянето/сглабянето на лаптопа и ако го устройва цената ти действайте...
....с чук ;-)))))))))))Първоначално публикувано от Io
(в задачата не се казва, че после трябва да работят, а само да се сменят)
С чук всеки може важното е да се направи интелигентно. Смяната е възможна, но дали си струва е въпроса. А относно АМД да се замени с Пентиум ... естествено, че не може все пак на опел никой не слага мотор от мерцедес.
много се отплеснахме от темата
а човека не е казал какъв е лаптопа .
аз лично предполагам че процесора е мобилен и цялото това упражнение е невъзможно.Освен ако не си намери Turion 64  и така да го смени.
Поздрави на всички и мисля че изчерпахме поредната "Интелигентна" тема.
Май по-евтино и смислено ще ти е да си вземеш нов компютър ама все пак:Първоначално публикувано от taipan
TURION MOBILE ML-30/1.6G $106.00 $110.00 $114.00 в МОСТ Компютърс, цени без ДДС
http://www.mostbg1.com/most/Item.aspx?itemid=33501
що се връзвате на ламери ????Първоначално публикувано от taipan
като казвам "ламери" - имам в предвид "lame" пипъл ...
" и нека бог ми прости стореното ..." !
добавено
време е ВСЕ ПАК - админа да помисли за някакви иконки свързани със "SAD" чувства .. - все пак животът не е само ламбада и "щракане с пръсти" ...
Така или иначе и ти си изгубил също толкова време, за да прочетеш това което сме изписали по и извън темата....а и нали затова форума го има - за да се осъществява някаква комуникация, да има общуване и не на последно място - .Първоначално публикувано от Zaphod B
аре да ти обясня на ЛС или на ИЦК(ICQ) какво си имам на-ум ..!Първоначално публикувано от Io
става ли ??
И аз искам, интересно ми е!!!Първоначално публикувано от Zaphod B