Имам следният проблем.След като смених фън-а на захранването и цпу-то ( мн бръмчаха ),цпу-то започна да работи на 51 градуса ( от 46 преди ).Преинсталирах вин-а защото беше мн зле.Сложих някакъв профешанал,който се разпространява като corporation edition.след инстала незнаито защо започна да забива без видима причина ( хдд няма активност,но екрана замръзва само курсора се мести ),таск менаджера несработва .Смених го с чиста версиа на профешънал+сп2.Всичко до тук Ок.Инсталирам драйвъри за дъното ( Епокс 8рда ),нод32,малко софт.Виждам че видео картата ми е засечена като плуг енд плей GF TI 4200 и реших да кача някакви драйвъри ( стари от преди година с който 100% нямах проблеми ) и след рестарт-а в началото когато изписва характеристиките на видео картата ми, изписва само че е 128Мб,но неизписва и вида й ( GF TI 4200 - преди го изписваше ако не се лъжа ).Като влезе в вин и зареди старт ъп софтуера,активноста на хдд спира и като натисна десен бутон на десктоп-а започва да зарежда за малко,след което стои само часовничето без да ми искара менюто.Мога да отварям и стартирам всичко,но на десктоп-а курсора си стои с часовник.Влизам през контрол панела в дисплей настроиките и все още седи на плуг енд плей.Върнах бп от предния ден,заради страното забиване на десен бутон на десктоп-а.Евереста ми показва видето,пускам игри-вървят но:
някакви идеи от какво може да става така при инстал на драйвари за видеото,и това при рестарт на пс-то - да не се вижда името на видеото?
П.С. Извинявам се за дългия пост,но се старах да съм мак. подробен