Duno ASUS P4T-C/i850/RDRAM/SB 169$ nai-dobroto za momenta duno za P4
Procesor P4-2GHz 203$
RAM 256MB RDRAM 1066 135,5$ prosto vurha na sladoleda pri ramta, naskoro gledah sravnenir znaci bie DDR 400 s okolo 30%...
Hard 80 GB IBM/7200/2M/ 102$
Floppy vsyko moze 9$
Video Chaintech GF4 Ti 4200 64MB variantite s po malko ram t.e. 64MB sa s po burza ram i ot tam davat s 5-8 kadurav sekunda povece ot po skupite si subratya s 128MB ram, no samo pri Ti 4200. Ako ne vyrvate otidete v IXBT ili v Tom's tam si go ima cerno na byalo.
Monitor CTX PR711FL 17" 221$+10%DDS=242$
CASE P4 300W 30$
Keyboard Compaq okolo 15$- v kusti si imam edna, pravena e za RUSSIA, no tezi kum 1,5, ako ne i povece, zastoto pod cyalata klaviatura ima neruzdaveika debela 1mm, ako ti kaza kakvo bluskane ima po neya, sa hvanish za glavata. Puk az sum edin maluk covek samo 150 kila :-). Bez luza.
Mouse optical LOGITEC 3button 8$
CD NEC 52x 25,5
Cyalata rabota izliza 1100$, ako iskash oste nesto pomisli i pishi.
Всички малко или много сме луди по своемо!!!
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>Абе то всичко хубаво ама да се набута с тоз монитор CTX при положение че има кинти. Този монитор жъобще не може да се нарече професионален. По добре да си вземе професионален NEC.
LUDIA - ti kato 4ovek ot varna, ot de gi zimash tiq ceni ? Kaji pls. nqkoq firma, na mene Kagami sa mi averi, ama malko skupo zimat )
DJ - blagodarq za informaciqta, ama i ti da kajesh ot de sa cenite pls. i s DDS ili bez e tui??
GSXR - abe mom4e ti ne razbra li 4e sled edna godina ako iskam ste kupq nov comp. za oste 1400$, qvno ne si 4uval pogovorkata - imal bol pari - dal gi ) A na komputera za 500$ kakto kazah, oste kato go kupq i trqbva da mu praq upgrade, i vuprosa e toi kolko ste struva sled godina a, i za kakvo ste mi sluji togava, za WORD i EXEL li ???
Pa za monitor i Video ste vidim, zamislil sum Geforce4TI4600 ot USA za kum 300$ i nekoi qk monitor sha vidim,
P.S. DJ kvi sa tiq ekstri be brat4i - optical Mouse i Keyboard bezji4ni, tonkoloni za 90$ /mnogo vaaa/, Audigi!!!, ne mi trqbvat. Az si misleh za nqkoi LivePlayer5.1 i sha go vurja kum uredbata ), 4e takava iam ubava ) ot tuka sha pestim za Video i monitor )
Kayso, otidi na www.most.bg, na ceni i ste vidish vsicko koeto sum ti napisal + oste raboti. Makar MOST da ne predlagat pulen asortiment kato nykoi firmi, naprimer D&G, IKS i dr., za razlika ot tyah pocti nisto nyama DDS, s isklucenie na markovite raboti: CREATIV, CTX, SONY i t.n. Ako zelaesh ste te svurza s moyat covek deto gi asemblira i porucva. Ako zelaesh. Toi moze i drugo da ti predlozi, na men tova mi haresva, a toi ot godini se zanimava s tova i mi e blizuk aver. Ade do pisane. :-), dont wory, beeeee happy i vsicko ste e cooool.
Predstaviteli na MOST vuv Varna sa Computer Office. V cenovata lista na most gledash 3 kolonka i na nqkoi neshta kato slojish "10%" se poluchava krainata cena!
A inache ti preporachvam da otidesh da proverish v Leader i Powersoft, a i v Computer office!
A za kolonite i Sound-a sum suglasen - shtom imash zdrava uredba!
V CO davat 1 godina garanciq, v PS 1, a v Leader 3!!! Da znaesh!
E ne pri tolkova kinti da si vzemesh Samsung...ne. Vij NEC 19" 955FP mislia 4e beshe nai dobria model. Ili Philips ili SONY. Ama samsunga si e kompromis za hora bez pari