Здравейте, имам лаптоп на чиато клавиатура липсват червените букви по БДС layout. Знаете ли някъде в софия където поставят такива?
Благодаря предварително.
Преглед за печат
Здравейте, имам лаптоп на чиато клавиатура липсват червените букви по БДС layout. Знаете ли някъде в софия където поставят такива?
Благодаря предварително.
нанесените допълнително се изтриват бързо и ползата от мероприятието е никаква в дългосрочен план ;)
пробвай смяна на самата клавиатура срещу мялко доплащане... все в някой сервиз могат да се съгласят....
Потърси в книжарниците прозрачни лепенки със символи за БДС клавиатура - ползвал съм такива и съм доволен.
едно време в мултиком имаха такава услуга.
можеш да ги потърсиш и да ги питаш по телефона.
успех!
Прочети тази тема от един друг форум. Успех!
Благодаря ви за отговорите.
Мултиком се казва фирмата където ние (внасяме Toshiba laptops) надписваме клавиатурите по БДС на желаещите такава подредба. Надписват се от специална машина и не съм чул някой да се оплаква. Намира се някъде близко до Макдонълдс в ж.к. Люлин. Ако искаш повече инфо пиши.
Дайте информация колко струва тази услуга, че на любимата клавиатурата нещо се поизтърка и взе да мрънка, а не е евтина за смяна.
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
Нищо подобно. Дест: http://www.business.bg/cgi-bin/page....e=1&branch=569 надписват със ситопечат. Практически няма изтриване.
Аз лично ползвам Дест, понеже са ми най-близо. Другите фирми, които предлагат тази услуга са Мултиком и Дейта Ин.
Цената на услугата е в порядъка на 10 до 20 лева.
Съберете се няколко човека , са количества има големи отстъпки :) - не се шегувам.
Да използвам същата тема:
А как да изтрия тези букви и да оставя само английските... по моята клавиатура има и гръцки (не питайте моля защо) и искам да махна и тях ?
днес ползвах ВАЛИ - надписване на тяхно barebone.... :
услугата е ПОД-всякаква критика !!
пробвайте услугите в горните постове.
не съм ходил при мултиком от 2-3 години, ама май при тях ще ходя...(вали се изсраха на метеното..- тяхна стока, тяхно надписване)...
Макар и стара, реших да подновя темата.
Дест не са на ул. Гео Милев 28 от година и половина и не отговарят на обявените телефони.
Мултиком надписват за 24 часа или за 3 дни. Три-дневната услуга е 24 лв.
Аз си занесох лаптопа в Дата ин след уговорка по телефона. Надписаха го за 10 мин. срещу 18 лв. - червени букви, тампонен печат.
http://www.computer2000.bg/index.php...=16.Много бързо и качествено-12 лв