Здравейте, имам лаптоп на чиато клавиатура липсват червените букви по БДС layout. Знаете ли някъде в софия където поставят такива?
Благодаря предварително.
Здравейте, имам лаптоп на чиато клавиатура липсват червените букви по БДС layout. Знаете ли някъде в софия където поставят такива?
Благодаря предварително.
нанесените допълнително се изтриват бързо и ползата от мероприятието е никаква в дългосрочен план
пробвай смяна на самата клавиатура срещу мялко доплащане... все в някой сервиз могат да се съгласят....
Потърси в книжарниците прозрачни лепенки със символи за БДС клавиатура - ползвал съм такива и съм доволен.
едно време в мултиком имаха такава услуга.
можеш да ги потърсиш и да ги питаш по телефона.
успех!
Мултиком се казва фирмата където ние (внасяме Toshiba laptops) надписваме клавиатурите по БДС на желаещите такава подредба. Надписват се от специална машина и не съм чул някой да се оплаква. Намира се някъде близко до Макдонълдс в ж.к. Люлин. Ако искаш повече инфо пиши.
Дайте информация колко струва тази услуга, че на любимата клавиатурата нещо се поизтърка и взе да мрънка, а не е евтина за смяна.
Първоначално публикувано от FearMe
Нищо подобно. Дест: http://www.business.bg/cgi-bin/page....e=1&branch=569 надписват със ситопечат. Практически няма изтриване.
Аз лично ползвам Дест, понеже са ми най-близо. Другите фирми, които предлагат тази услуга са Мултиком и Дейта Ин.
Цената на услугата е в порядъка на 10 до 20 лева.
Съберете се няколко човека , са количества има големи отстъпки - не се шегувам.
Да използвам същата тема:
А как да изтрия тези букви и да оставя само английските... по моята клавиатура има и гръцки (не питайте моля защо) и искам да махна и тях ?
днес ползвах ВАЛИ - надписване на тяхно barebone.... :
услугата е ПОД-всякаква критика !!
пробвайте услугите в горните постове.
не съм ходил при мултиком от 2-3 години, ама май при тях ще ходя...(вали се изсраха на метеното..- тяхна стока, тяхно надписване)...
Макар и стара, реших да подновя темата.
Дест не са на ул. Гео Милев 28 от година и половина и не отговарят на обявените телефони.
Мултиком надписват за 24 часа или за 3 дни. Три-дневната услуга е 24 лв.
Аз си занесох лаптопа в Дата ин след уговорка по телефона. Надписаха го за 10 мин. срещу 18 лв. - червени букви, тампонен печат.
http://www.computer2000.bg/index.php...=16.Много бързо и качествено-12 лв