Коя флашка бихте ми препоръчали да избера?
Мисля за 4GB~8GB, и цена 50лв.~100лв., в страниците на производителите само на някои модели им пише скоростта...![]()
Коя флашка бихте ми препоръчали да избера?
Мисля за 4GB~8GB, и цена 50лв.~100лв., в страниците на производителите само на някои модели им пише скоростта...![]()
Може също така да потърсиш Buffalo или Patriot. Едни от най-бързите са сега.
още един глас за Бъфало
скоро тествах 8GB & 4GB - минаха с поне половината corsair GT !
Траксдейта за 30 лв - 4ГБ, има ги в техномаркет и 2бе, 25 мб/с четене, аиде да видим дали ще изкарате нещо подобно за под 40 лв![]()
а за Kingston (The king of quality) никой не казва нищо. Играл съм си с 2 и 4ГБ, скоростта им не отстъпва по абсолютно нищо. Като цена ... имат и скъпи![]()
Нищо им няма на цената на Кингстън
http://www.legitreviews.com/article/602/1/ - 4гб-овото е около 35лв. и лично аз съм много доволен от него.
Верно нищо им няма, 11 мб/ с четене , най обикновенна флашка. Впрочем имам една такава дефектиралаПървоначално публикувано от glarus
Още веднъж Купи си траксдата!
Моята Траксдата при около година работа и внимателно отношение (без удари и сътресения, винаги изключване от сейф......) изведнъж реши, че е защитена от запис.Чипа е Самсунг, така, че не бих препоръчал на никого тези две марки.Първоначално публикувано от Colonelo
Ползвал съм досега, Super Talent двуканална (бърза), Kingston, Kingmax, PQI, Corsair,3М, Apacer, Samsung, Traxdata. Тествал съм за скорост допълнително каквото ми попадне. Traxdata я купих за приятел не пишеше нищо за скороста на четене запис, предположих че е стандартно 7- 14 мб/с. Като пуснах HDTune отиде на 26мб/с тоест 2,5 по бърза от другите. На мене времето ми е скъпо, така че ако трябва да си купя в момента пак бих избрал нея!!!!
Конкурентните предложения с такива показатели са над 45 лв!
Относно коментара за дефектите - всичко се повреджда - имам един кингстън и апацер за вторични![]()