Да, до около 100-120 градуса картината си е горе долу с постоянно качество, при по-голям ъгъл започва да избледнява. Но аз обикновено стоя пред монитора и не ми се налага да го гледам отстрани, така че това не е проблем. При скролиране, игри, и при всяка промяна в картината, образа би трябвало да се обновява със зададената честота в настройките, която е 60Hz, ако се ползва цифровия вход и до 75Hz ако се ползва аналоговия. Аз ползвам DVI-то и на практика не забелязвам трептене, нито при скролиране, нито в игри. Един малък проблем е, че като се ползва DV входа, всички настройки с изключение на яркостта в менюто на монитора са автоматични и не могат да се променят ръчно. За това ползвам PowerStrip за да мога да променям контрастта софтуерно. Настройките за яркост и контраст в драйвера на видеокарта не оказват никакво влияние, но тези в PowerStrip действат. Пробвах и аналоговия вход на монитора и разлика в качеството не усетих. Знам, че има някаква разлика, но тя е минимална. Миналата седмица писах на Samsung да ги питам дали е нормално контрастта да е Not Available когато се ползва цифровия вход, но още не съм получил отговор. Сигурно няма и да получа. Някой ако има LCD монитор с цифров вход нека да каже.