Резултати от 1 до 6 от общо 6

Как ги намирате тези кутии ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

Как ги намирате тези кутии ?

Получих една реклама за PC-кутии. Досега не бях виждал такова решение за разположение на елементите. Дизайнера се е опитал да остави повечко място в кутията за дънната платка и затова е прибягнал до нови решения в разпределението на компонентите. Мъча се да си съставя мнение по въпроса и затова пускам тази тема - дали има нещо новаторско и интересно, или просто е поредната изгъ..ца рекламен трик ?

За момента, определено не ми харесва разположението на дисковете горе - обикновено там е по-топло и вибрациите са по-силни. За вертикалното оптично устройство нямам мнение. Донякъде ми харесва, че при отваряне шейната се движи вертикално и на практика не е необходимо да има празно пространство пред кутията, но пък дали това няма да породи проблеми с четенето от носителя ?

[img width=507 height=600]http://free.hit.bg/dimiters-kv/207_2_02.jpg[/img]

http://www.gmc.co.kr/products/itemVi...3=0&itemID=207

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Re: Как ги намирате тези кутии ?

За хардовете е зле горе.Там отива топлият въздух.
    На мен много ми допада кутия с напречно раположени хардове като на :
    http://support.gateway.com/s/CASES/G...07057Riv.shtml

4. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Весела кутия наистина За жалост малкият заден вентилатор ще шуми и няма да изважда достатъчно въздух, за хардовете вече е казано, още по-зле е напречното им разположение спрямо потока, т.е. той няма да ги охлажда по никакъв начин. Ако търсим wow-ефект, то това е кутията Но ако искаме тишина и хладина... не.

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

На посочената от мен кутия има хеликоптер под хардовете, но хардовете са разположени вертикално.

6. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004

Гледал ли си Този луд, луд, луд, луд свят? Ето ти компилацийка с клипчета от филма, изчакай/претъркаляй до 2'05"" - когато за да не бръкнат в пазвата на тъщата за пуснатите там ключове, я обръщат с главта надолу: IT'S A MAD MAD MAD MAD WORLD/ VIDEO CLIPS
    Та по подобен начин ще ти се наложи да гъзурчиш кутията, когато ще ти потрябва четене на 8cm диск!

7. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Виждал съм ги на живо тези кутии, лично на мен ми изглеждаха доста грозни. а с това вертикално СД ... малко тъпо ми се струва и безполезно. Не можеш да сложиш второ, все пак има хора си имат по 2. мисля, че бяха къси което е доста добре все пак. Но като цяло не бих си взел.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Амфитон - кутии !
    От PSL във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 07-03-14, 01:05
  2. Продавам РС кутии.
    От daniivo във форум Приключили продажби
    Отговори: 2
    Последно: 24-11-11, 11:37
  3. Продавам кутии и захранвания за РС
    От Miki във форум Продава
    Отговори: 4
    Последно: 01-03-10, 00:46
  4. Продавам кутии със/без захранване.
    От Ozy във форум Продава
    Отговори: 12
    Последно: 16-07-08, 18:59
  5. Задача 292 (черните кутии)
    От Wise във форум Логически задачи
    Отговори: 16
    Последно: 05-10-05, 23:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе