Zdraveite problema e che imam edin mnogo star lap top koito e bez CD.Lap top-a e ot sorta Pentuim/Pentuim Pro s 16MB pamet i t.n.Ta se cuda dali ako otida v niakoi serviz shte mogat da mi slogat CD-ROM?
Някои лаптопи които нямат CD-та може да им се сложи на мястото на флопито (има място) но са невероятно скъпи. Най дабре е да му сложиш една лан карта ако няма и да използваш CD-то oт другия ти компютър.
Да ,освен горните предложения се сещам 4е има едни цд та които са по сериен ли беше или по паралелен порт.(Може и външно скъзи ако имаш такъв порт...)Трудно се намират но ги има.Мисля 4е ако върти6 поялника и сам ще можеш да си приспособи6 иде
Някои лаптопи които нямат CD-та може да им се сложи на мястото на флопито (има място) но са невероятно скъпи. Най дабре е да му сложиш една лан карта ако няма и да използваш CD-то oт другия ти компютър.
Ima go i tozi variant ama ne znam kak da polzvam CD-to prez DOS.CD-to shte mi triabva strashno malko ama ne znam kak da kaca Linux-a...ako imate idei kazvaite.