Re: Избор на 24'' монитор
  Предполагам линкът, който изключително глупавият ти браузър е имал предвид е http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=12480 (не питай как съм разбрал)

Съжалявам, но освен с дописването на линка нямам как да ти помогна... Лично бих те насочил към моделите на DELL, ако беше склонен да отделиш (доста) повече пари - вярно е име на пазара, което иначе недолюбвам, но доста хубави неща се изпонаписаха в мрежата, особено за 27" модела. Пиши и за какво ще ти трябва - ако е за работа, а той ще върши сериозна, цената ще се избие така или иначе. (Във всеки случай не пести пари за здравето си, с по-малък размер се свиква, с по-лоша картина - не).

И изобщо ако някой работи на нещо свястно на размер, ще ни е интересно да сподели какво и как!
     Re: Избор на 24'' монитор
  не съм го виждал наживо, но като гледам характеристиките ми идва на дум само една дума за описание - "отврат"

стара матрица, малък видим ъгъл, "Време за реакция 2ms" не е "Response time (typical): 5 ms" както и да го превеждаш, както и "Яркост 300 cd/m²" ама изобщо не е превода на "Brightness: 250 cd/m²", но явно по-важното е да излъжеш клиента с дебелия шрифт ;)